måndag 1 oktober 2012

Varit mycket!

Ja den förra veckan har varit som sagt allt fullspäckad om man säger så och har inte haft tiden eller så att suttit här och skriva så mycket och inte heller knappt på fb eller nå över huvudtaget för den delen då man väl haft lite mer tid nån enstaka kväll så har man varit så trött att man inte ens orkat starta datorn eller orkat kolla nått för den delen... hehe.

Ja sen fredde kom hem tidigare då sen jag sist skrev här på bloggen efter den mysiga o roliga stads trippen så kom fredde hem på onsdag där vid middagstid så har de varit som full rulle hela dagarna lång och man har ägnat mycket tid till familjen och myst på och haft besök o gjort en massa annat trevligt!! :).

Torsdagen så var vi på BVC med Emilio och vägde och mätte honom och surrade på med bm och sånt som alltid görs då man är där och Emilio följer då verkligen sin kurva som pekar rakt uppåt på allt och ligger just över den med så han växer då som han ska på alla sätt o vis och all utveckling och allt med så allt är som det ska med andra ord!! :).
Sen efter lunch så kom Therese och deras Liam och Theo förbi på besök då de inte varit till oss o hälsat på sen vi varit dit o hälsat på tidigare i sommar i avan, så de var trevligt o Liam och Liam lekte på då våran Liam kommit hem från dagis o de andra "små" och "små" grabbarna Emilio och Theo som nu börjar bli stora som ser jämn stora faktiskt ut trots att de är 3 månader ganska precis som skiljer dom åt så surrade de med varann o kände o inspekterade varann tror de märkte eller tyckte de var som en jämnårig liten kompis och de är ju kul :). Så barnen lekte och vi surra o drack kaffe och fredde med på där på hörnet emellanåt då han med var ju hemma ;).

Senare på em på torsdagen så for jag och grabbarna och hälsade på Elin och deras barn ut i sävast en sväng och fick se även deras senaste tillskott i familjen närmligen deras lilla tös som var såklart så söt så som alla mysiga nyfödda bebisar och ge en liten present till tösen!! :).

sen fredagen så hade vi besök av Emma och hennes härliga barn Gunnar och Hilma som fick leka och träffas med Liam och Emilio då Elias var i skolan då de kom där vid lunch så hade jag gjort lunch åt barnen o oss alla och sen blev de lite fika o glass o kaffe o saft på de och var mycket trevligt det med o ses!!! :).

Då det just innan de skulle hem så hade Liam och Gunnar lyckats tömma upp o ner på tunnor o förvarings grejjer som de har leksaker i så var ännu mera kaos i rummet o knappt kunna gå där så blev en ordentlig rensning där efter då vi ändå tänkt göra de så sa vi åt Emma som tyckte de kändes jobbigt sa hon då de skulle åka hem o vi sagt att de är lugnt de fixar vi med städningen o så då vi ändå passar då på att rensa o städa upp o få ordning på allt i rummet nu när de ändå skulle göras snart så de var lugnt kanske Liam och Gunnar som vi ska tacka för att de blev gjort för blev en hel sopsäck nästintill att slänga med trasiga leksaker o lite annat vi inte skulle ha kvar som tog där med också 2 timmar att få i ordning men skönt o behövligt var de så de har nu ordning och fint där inne och bra o ha rensat inför då vi kommer behöva skaffa och se om oss om eget ändå snart så då är de skönt o fått de gjort ändå :).

Har sen fortsatt rensa här hemma o plockat i köket och sen i toan och sen i vardagsrummet fixade ordning i en bokhylla med massa filmer o sätta rätt o i ordning allt och sen även alla kort man haft så de ser lite finare ut och sen även tvättat en massa tvätt maskiner och sist men inte minst hunnit med att rensa ut hallen o hall garderoben och plockat fram o så ja vet vars alla höst/vinter kläder är nu snart inför säsongen där och tagit fram en massa som Emilio ska få ärva från bröderna som de haft då de var små som han kan ha nu i höst och i vinter så det var riktigt skönt och behövligt det även om de tog och man var helt slut i kroppen och vars man fick all energi och ork ifrån nåväl skönt var det som sagt och ha ordning o reda i hela huset här hemma då får man allt känna sig nöjd!! :).

Sen gjorde vi på fredag em mys middag med lövbiff och pommes och berniesesås och tzatskisås och annat gotta och sen har Elias även varit på fredagskväll på Disco Kalas mellan 18-20 och de var visst mycket populärt och så kul de hade haft då de var Agnes i deras klass som fyllde år som hade födelsedags Disco som tema och bjöd på pizza och Glass och sen chips och popcorn till själva discot och Elias hade sagt att de hade haft så kul så det var ju riktigt kul o höra som vanligt för det verkar vara en riktigt fin o bra sammanhållning mellan alla tjejer som killar i klassen och ha mycket roligt tillsammans!! =).
sen hade vi lite fredagsmys tillsammans hela familjen innan de var lite senare läggdags de blev men nöjda barn!.
Lördagen på fm var det lugna puckar då vi ändå hållt på rensa och haft oss och sen efter lunch kom freddes mamma på besök och vi fikade och surrade och barnen fick träffa henne och sen avslutade vi dagen med middag från den nya pizzerian de har öppnat här i sunderbyn och var väl helt okey faktiskt! :).
Sen blev de favorit i repris sen fredagskvällen med lite lördagsmys familjen tillsammans! :).

Sen så redan på lördag kväll så bestämde vi oss för att vi skulle ta en mysig söndag hela familjen tillsammans på badhuset då de öppnat och så förblev de på söndagen efter frukosten tog vi hela familjen och packade med oss grejjer och packade in oss i bilen till Gammelstads badhus och badade och de var mycket härligt och bra och dessutom var de varmt då vi kom då de har ju haft bebissim på morgonen ju då de alltid har de söndag morgornar så de var ju lyckat o bra de och både vi och barnen hade då så kul tillsammans o njöt i hela 1,5 timme och busade o badade o lekte och alla grabbarna bara älskade de även Emilio var skit glad och nöjd hela tiden o plaskade o simmade med sina små ben när man höll han i vattnet som man ska och så verkligen lyckat!! :).
Vi avlustade de hela med bastu och de tyckte de även mycket om och sen blev de fika hemma istället då vi hade kvar sen lördagen då farmor hade med sig.

Sen resten av söndagen var de lugna och sköna puckar och trötta både stora som små hela familjen!! :).

Ja som ni ser och hör har allt senaste tiden bestått ut av massa mys och gotta och nu är de träning som gäller när man haft de allt så här mysigt och bra men ska bli skönt det!! :).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar