onsdag 10 oktober 2012

Härlig dag! =)

Ja man får ju lov och börja säga att det är ju helt underbart att det varit en regn fri dag idag , äntligen!! :).
Sen så har har det för övrigt varit en bra och härlig dag som startade efter dock lite få timmars sömn då Emilio och Liam var krassliga och hostade om vartannat i natt och alltid nattetid ju nu men antar att det har med att göra med att det slappnar av därmed o blir väckta pga av det!.

Dagen började i vanlig ordning med att tillaga morgongröten som är omtyckt att äta på morgonen här hemma vid frukostbordet bland de små och mig så är det så gott med gröt och med lite äppelmos o kanel o mjölk till det och det bästa är ju att det mättar så länge också och vilket jag anser är viktigt när barnen har skola/dagis o ska ha ork o leka o koncentrera sig en hel fm så :).


Sen blev de att göra i ordning mig och barnen för att skicka iväg Elias till skolan med idrottskläder och frukt i väskan för att sedan på en lite stund senare gå och lämna Liam på dagis då han verkligen tjatar och surrar om dagis om han ska få gå varje dag så han måste verkligen älska dagis o ha roligt på dagis med sina kompisar!! :).

Sen vidare med Emilio på vagn promenad vidare till Gammelstad för Babysång med Maria och Lovisa och sedan lite lek o bus o surr o kaffe på det och sedan så blev de promenad o hälsa på mormor då jag och Emilio ändå var i gammelstad och det var ett tag sen och de tyckte Emilio var kul och sedan blev de promenad hem för hämtning av storebröderna och sen hem o göra lite läxa med Elias och sen matlagning och sen en kvälls promenad/intervall löpning med Emilio i barnvagnen på 45 minuter var riktigt skönt faktiskt sen duschat mig och Emilio då de övriga gossarna duschade igår och nu bara lugnt framför tv och data innan läggdags! :).

Det går även bra nu och lättare ju allt mer dagarna och tiden går med de här med dieten och suget så det känns ju skönt o bättre de därmed då man ska genom gå detta i 2-3 veckor beroende på hur allt utvecklar sig och går ner och känns själv och så! :).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar