torsdag 25 oktober 2012

Förstår sig inte på vissa folk.....

Ja har länge tänkt skriva detta inlägg då jag allt mer och mer STÖR mig så jäkla mycket på denna fråga som jag just tänkt skriva om då det hela handlar i vilket fall om att jag tycker det är så himla tråkigt och trist med människor som JÄMT ska vara så jäkla negativa och så till saker och ting och som kommer med bara negativitet och sånt om man råkats säga eller berätta eller skriva eller ja vad som helst om nått så kommer de med bara negativitet kring saker o ting och så och aldrig nå positivt och så och även nått jag ogillar är folk som ska bry sig i vad andra köper eller gör med sina pengar eller investerar eller ja vad som helst och kommer med äckliga negativa och ifrågasatta saker och ting varför man köpt/gjort saker och ting , vad fan inte har nån med någon annans pengar eller saker och ting vad man väljer och göra med sina pengar och saker och ting och låter så negativa och ifrågasatt åt de man gör , förstår inte vitsen med dessa två saker och ting varför man ska vara så hela tiden och låta så för sånt gör man så jäkla irriterad över sånna personer och dessa åsikter och tankar de bara säger rakt ut och bara sånt som kommer ifrån dessa personer.
Förstår inte varför man gör det eller har sån inställning eller sån attityd till andra personer och saker och ting för vad vinner man på det och just anledning till varför man jämt ska vara sån för, man börjar ju undra varför det är så är det avundsjuka/svartsjuka för saker och ting eller är det deras ända hobby att låta så och vara så i sin personlighet eller vad är de frågan om, måste ju vara hur jobbigt som helst i vilket fall som helst!?.

Och inte skulle jag låta så och sitta och uttrycka mig och ifrågasätta varför nån köper eller gjort det och de för vad andra eller gör med sina pengar eller saker och ting ha med de och göra och börja ha så negativ inställning till och ifrågasätta varför  och det är väl upp till var och en ju och och tycker just inställningen till när folk är så är ju helt galet sjukt ju varför man ska låta och vara så för!?.

Ja vissa saker och ting och personer förstår man sig inte på verkar de helt enkelt men folk som bara har den negativa sidan om saker och ting och aldrig kan komma med nå positivt kan man ju bara konstatera att det kan inte leva eller vara lyckliga utan måste klanka eller låta negativa, trist men sant verkar det tydligen som och synd om dessa människor tycker jag som inte verkar ha något annat än det!


2 kommentarer:

  1. Ja du, det kan man undra, hur folk kan vara så negativa och bara ha tråkiga saker att komma med, då man själv är glad för nåt eller så. Folk som allmänt har sånt beteende eller sätt ska man försöka göra sig av med, man behöver inte sånna människor i sitt liv ;) dom tjuvar bara en massa energi, som kan vara bra att ha själv ;)) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Therse: Ja de har du allt rätt i och så sant i det du säger och så lite man känner och lite så jag tänker med ang det hela och helt klart onödigt att slösa så mkt energi på folk som är sådana så sant så sant de klarar man sig helt klart bättre utan!! :). Kram tebax! :)

      Radera