tisdag 23 oktober 2012

Liam 4 år idag hipp hipp hurra!

Ja idag har det inte varit nån vanlig dag för idag har det varit Liams födelsedag och han fyllt 4 år idag, hipp hipp hurra får stora killen våran!!! :).

Har varit full rulle hela dagen lång som började med att lämna Liam på dagis på morgonen och sen dess så var de lite kaffe att ladda upp dagen med och sen börja sätta igång att baka 3 stycken marängtårtor med hallon och blåbär som han ville ha och som han tycker så mycket om och passar nu i sen höst/vinter med att äta så då blev de det och sen varit o plockat diskat, haft kalas för alla nära och kära och vänner och kan säga att det varit en riktigt nöjd 4- åring som la sig och somnade gott i sin nya smurf pyjamas han fått av oss och han sa att hade hade haft en så rolig och bra födelsedag och att de var så roligt att det var så många i familjen och vänner som kom och uppvakta honom på sin dag och fick så fina och blandade presenter tyckte han då han fick allt från en massa kläder som var riktigt snygga och kommer klä honom med en hel massa ny garderob med kläder att gå runt i hemma och på dagis i stor killen våran.
Sen fick han pengar, lite olika spel och pussel och lite bilar och radiostyrd Fyrhjuling samt radiostyrd helikopter och en söt blixten mc queen lunch /frukt smörgås låda samt pengar och en massa polis hjälm utstyrsel med tillbehör till det massor av olika saker och säker en hel del annat ja säkert glömt man hinner ju knappt med och se allt de fått och öppnat under em/kvällen men en sak som var säker var att han var hel nöjd!!! :).

Så nu efter en lång dag och ja själv nyss duschat så återhämtar jag mig i soffan innan sovdags vilket kommer bli så underbart skönt då man är så trött och slut i kroppen och knoppen och trött och värk i benen efter att ha stått hela dagen i princip! :).

Har även haft en helt underbar Emilio som varit så snäll och låtit mamma kunnat baka hela 3 marängtårtorna och diskat och plockat i lugn och ro så snäll och lugn gosse får man verkligen säga!! :).

Emilio har även fått 2 till tänder så nu har han 2 nere och 2 uppe och därmed tidigare varit anledningen varför  han varit lite smått gring och dregglat senaste tiden!.

Nåväl imorgon väntas babysång med Emilio det är våra enda planer inför morgondagen och skönt det då de varit så mycket att tänka på och datum och hålla reda på sista tiden så man blir alldeles snurrig... haha :P.

Avslutar detta inlägg med lite bilder från dagen!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar