torsdag 25 oktober 2012

trötta tider.....

Ja det har allt varit trötta tider senaste kvällarna då man lagt alla barnen senaste tiden och blivit ovanligt tidiga kvällar nu förtiden man har gått och lagt sig och somnat på kvällarna just rena pensionärs varningen ju då man somnat oftast efter 21 tiden senaste veckan helt sjukt så trött man varit och inte orkar vara vaken och tänkt många gånger som vanligt tänka slå på datorn och blogga då man har tiden och stunden oftast lite ledig men inte alls orkat utan hellre velat bara sova!!.. Zzzzzzzzzz...... haha!!.

Nä men har även varit lite smått krasslig i halsen då Elias och Liam varit de tidigare länge och sen även en kväll hade ja sånt illamående av all trötthet så ja ville bara somna och slippa känna detta hemska illamående så jag somnade som tur var och vaknade dagen efter hur bra och pigg som helst och slapp nå mer illamående som tur var för man är just nu livrädd för att man ska ha fått eller få denna magsjuka man hört har gått nu ett tag, usch fy blä för den för den vill vi inte ha hit hem då jag ALLTID blir så jäkla sjuk och spyr en hel em/natt ju så sjuk blir jag så avstår och träffar gärna såklart där man hört folk som haft och så!! :P haha.

Men denna magsjuka är ju tyvärr så smittsam och så svår att undvika då de dras hem så mkt från skola och dagis där de cirkulerar runt som bara den och såklart runt i affärer och vart man än går tyvärr och kommer ju alltid kring jul när de ska firas och så så sjukt o onödigt att de ska just vara då då man ska fira det ju så håller tummar och tår att vi slipper den i år och iaf där kring jul då man hör många som just får den där i dagarna....!.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar