torsdag 11 oktober 2012

Det går framåt! =)

Ja nu går det allt framåt igen i utvecklingen för lill/stor killen våran då han börjat surra och babbla massor och nu mera kommer det mycket av orden mamm mamm mamm och pa pa pa så sött så sötnöten våran att man bara vill smälta!! ;).

Det har även hänt idag att gossen börjat krypa sig och ta sig framåt mer nu när han börjat sträcka sig efter leksaker idag då han låg som vanligt på mage på golvet o sträcker sig fram efter leksaker så ser jag han ta sina första krypsteg och allt mer ta sig framåt och börjat förstå sig på hur man ska göra med benen för att ta sig framåt så underbart och sött att se som mamma!! :).

Han har även börjat busa och träna på när han ligger på magen o resa sig upp när han ligger på mage o sträcka sig uppåt med armarna o stå med dom och trycka sig ifrån med benen hur sött som helst , tänkte lägga upp lite bilder från dagen då han lekte med saker o ting och så och fick ingen direkt kryp bild så bra men filmade det iaf och de är ju roligare de då de går ju som inte direkt o få nån kryp bild på bild... hehe :).







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar