tisdag 30 oktober 2012

Kaos!!!

Ja man får allt säga att dagen började bra iaf med sovmorgon och allt men det får tydligen inte gå eller ha de allt för bra inte då denna dag har varit rena katastrofen efter frukosten utöver det hemska ruskiga och slaskiga regn och vädret som har varit idag och därmed medfört halka idag.

Med risk att detta inlägg kommer att låta så negativt som det gör så ber jag er som inte vill läsa sådant sluta läsa nu! Haha.

Ja dagen har iaf sedan frukost varit i full kaos och allt barnen levt rövare här hemma och levt om och har inte haft nån förståelse trots att man fått sagt åt dom sjuttio elva gånger att det ska lugna ner sig och vara tystare och så så låtsas dom som ingenting utan fortsätter och detta har medfört att lillebror lika som jag känt av allt för livat och högljutt här hemma idag trots att grabbarna varit ute korta stunder idag pga av vädret och allt de gjort har varit nej nej nej så tråkigt allt är när man kommit med förslag så med andra ord har lillebror Emilio här hemma inte haft de lätt och jag utöver detta kaos o liv fått utstå allt detta och inte alls kunnat komma till ro utan skrikit och skrikit i timmar och inte alls velat leka eller göra nått själv idag säkert pga av då barnen farit runt och levt om gjort han osäker o tyckt de varit jobbigt och inte kunnat sova sen heller så förstår han och mest synd är det ju för honom även om det varit jobbigt för mina öron så är det ju värre för honom lill stackarn!.

Nu har äntligen Emilio nyss somnat efter mellisen och de andra barnen håller på med nå pyssel! puh......

Har hunnit mitt i allt kaos iaf kollat igenom på nätet och annat skrivit ner saker o ting barnen ska eller kan önska sig i julklapp av oss och mormor o morfar och farmor och farfar och så som de kan ha nytta och behöva och ha användning av! .

Sen så har jag även hunnit skriva ner en handlingslista på lite mat och bak och annat vi behöver hit hem o fylla på och hade även tänkt baka med barnen imorgon så man kan sysselsätta dom på nått sätt som är kul och så och är ju ingen nackdel att ha lite nybakt fikabröd i frysen till att bjuda folk och om man får besök på och gott till kaffe så tänkte ta och baka två st långpannor med en sats morotskaka och med en sats Sylviakaka det båda är ju så sjukt goda och läskande o smältande goda så att äta och båda favoriter här hemma för både stora och små!! :).
Det enda jobbiga är att jag har hört att de är sjukt halt o ju storm som man ser att det är ute blåser och är halt o massa piskande regn och då fredde har feber och kände sig mer hängig idag på jobbet så blir han hemma i så fall med barnen så man slipper dra med alla dessa men inte kul o stor handla själv o packa o konka och köra i detta väder men men vad gör man när man måste till affären och behöver saker och ting får  helt enkelt köra extra försiktigt....

Fredde skulle iaf fixa maten idag så det blir iaf bra då jag inte haft efter denna dag nån motivation eller ork efter denna dag... huuva nåväl livet kan inte alltid vara bra och en dans på rosor helt enkelt även om man låter så negativ och så som mamma och allt runt i kring sig så är det ju bara så alla har vi våra bättre och sämre dagar  That´s life , bara försöka bita ihop dessa tider/dagar och komma igen även när det är som svårast!.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar