fredag 26 oktober 2012

Funderar att gå på!? =)


PETRA MARKLUND



Stora salen
Under namnet September har hon erövrat världens hitlistor under ett helt decennium och i tv-serien "Så mycket bättre" slog hon igenom på allvar även här hemma för ett par år sedan. Nu ger Petra Marklund för första gången ut en skiva på svenska under eget namn och i vår beger hon sig ut på turné. Den 23 mars kommer hon till Kulturens hus tillsammans med sitt fem-mannaband.
Nya albumet Inferno är skrivet tillsammans med bland andra Jocke Berg  från Kent och uttrycket är mer personligt än tidigare. Första singeln "Händerna mot himlen" släpptes i början av hösten och blev direkt en hit på radio.
Längd: 1h 45 min, inkl support. Ingen paus

Har funderingar om detta kan vara nått kul och gå på jag och fredde bara då de var faktiskt fredde som berättade att han hörde av hans arbetskamrat att han och hans fru skulle gå och se Petra då hon kommer hit till kulturens hus och gör en lite egen turné som i hennes vanliga namn så och tycker ju verkligen hon är duktig och bra artist både som Petra själv och som "September" , men denna turné är ju som Petra då med hennes nya Album hon gjort som kommer vara och med tanke på att jag gillar Jocke berg som skriver texterna till hans band "Kent" som jag och fredde också gillar och som har som gemensamt favorit band och som dessutom varit bidragande till Petras nya skiva så vore de intressant och kul att fara och kolla på helt enkelt och göra nå annat kul tillsammans, men detta är ju först nästa år i mars så så detta kan nog vara nått att boka och gå på ;). hehe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar