torsdag 18 oktober 2012

Fredag!

Ja då var det fredag och helg med andra ord då och denna fredag började med försovning på morgonen då Emilio börjat sova hela nätter nuförtiden så kanske dax att börja ställa väckar klockor då även fast de två större ungarna är uppe och själv slår på tv:n på morgorna och kollar på bolibompa och inte kan klockan så glömmer de bort att säga till en och veta vad klockan är så kanske dags med andra ord nu då... haha

Men nåväl var bara med världens fart kliva upp och ringa till skolan då klockan var 8 prick och säga att det är så att Elias kommer komma lite senare till skolan på morgonen då det är mamman i huset som råkat försova sig då man har en hel sovandes grabb som börjat förstå sig på det här med att sova hela nätter hur det skönt det är så det bara skratta och sa ja men då har du väl sovit gott i alla fall och ta de lungt ingen bråtska ät i lugn o ro och Elias kommer sen , dom är så roliga så och fina Elias fröknar på hans skola/spår han går på så ja började as garva på morgonen då dom sa sådär!! :).

Nåväl efter frukost för familjen i magen och Elias påklädd och tagit med sig sina badkläder då det har bad idag på skolan efter lunch innan de slutar så och han blev inte så sen bara 30 minuter så var ju inte så farligt!! :) hehe.

Sen så har vi även på fm fått fin besök av Ulrika och Sam då hennes Sam hade med Ledig dag från skolan så då var Liam överlycklig och få en lek kompis då han var ledig och de leker så himla bra ihop och det är födda dessutom nästan samtidigt fast 1 år äldre är Sam Liam fyller 4 den 23:e okt och Sam den 29:e okt! :).

Så då har barnen lekt massor o fikat och vi vuxna surrat över kaffe o så och umgåtts mycket trevligt och är så himla trevliga o lättsamma så riktigt bra och ha sånna fina vänner och umgås med med barnen tillsammans!! :).

Besöket har nyss åkt hem och Liam ville ta de lugnt och se lite film då Emilio även sover lunch så då sätter jag mig här och kollar och skriver lite grann och lyssnar på lite skön musik att inleda denna fredag med!! :).

Ikväll efter jobbet åker fredde upp till Tornedalen igen för att jaga men blir bara över Lördagen och jagar o kommer tillbaka imorgon kväll så fick han lov att vara vill ju ändå hinna umgås här hemma också och ha hjälp och sällskap ju! :).
Men denna fredags kväll blir ensam med lite fredagsmys med barnen framför tv.n och sen blir det att se i sin ensamhet då resten av kvällen lite X-factor och sen den nyaste Johan Falk filmen med snygga Joel Kinnaman men får se såg trailern så verkade tyvärr att han inte är med så mkt av vad man såg av de lilla men kan ju hoppas man har fel men den verkade iaf mycket spännande iaf, så denna fredag lär bli mysig med lite tända ljus i detta mörker och så, saknar bara nått gott att dricka till hade varit pricken över i:et ... haha kanske ber fredde köpa hem hit nå innan han ska fara upp... haha!

Nåväl imorgon är det Loppis här i Sunderbyn så de tänkte ja gå på imorgon på morgonen är ju så nära och bra för oss typ granne med en.. haha!! :).

Ha en bra fredag allesammans!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar