fredag 12 oktober 2012

Fredag och nu bär det av uppåt!

Ja nu är det fredag till dagen då Elias längtat hela veckan på nämligen att få åka upp till farfars stuga upp till Övertorneå till Puostijärvi  hela familjen och vara där och få följa delvis med pappa ut i skogen då fredde ska jaga, ska bli intressant och se om de är lika intressant som han verkar vara o tycka, eller vem vet han kanske bringar lite tur och lycka kanske o få nå älg!? ;) haha.

Nåväl det ska bli skönt och bara slappna av och vara där under helgen och se annat än här hemma i Luleå även om de är väl inte så mycket där men skönt och bara koppla av och basta o umgås och göra lite små saker och sen ska ju fredde som sagt Jaga! :).

Elias hade då så rolig sak han började berätta idag då han kommit hem från skolan och sa att Mamma nu måste vi börja packa för vi ska ju åka då pappa kommer hem från jobbet så vi är färdiga( nån som har bråttom) haha!! .
Nåväl till saken var den att han började prata om hur han längta att åka och sa att vet du mamma Jag tycker det är så kul o vara där och sova över där för dethar så sköna sänga,r kuddar och täcken och ja vet allt vad han räkna upp och till de roligaste han kom med efteråt
- Mamma vet du vad jag brukar drömma då vi brukar sova över där,
- Nej säger jag,
- Då säger Elias jo jag brukar drömma att det finns och kommer in älgar, renar, björnar och spöken där.. haha vad säger man som mamma utan att säga jaha gör du det och vill små skratta inombords för dessa saker det har att berätta och allt som kommer ifrån dom... haha!.

Har även idag varit ute med promenad med Liam och Emilio efter lunch vila och lunch i magen för grabbarna och jag min Shake då Liam tjatat hela morgonen och han ville "ut och gå" sa han fast han menade och cykla såklart, och tror Liam börjar bli van att jag är ute och motionerar mycket o van att tidigare följt med så tror han börjar ta efter mamma sin.. haha! Men nåväl det och var riktigt skönt iaf och röra på sig o går så mycket lättare och smidigt nu känner jag kroppsligt och underbar känsla nu att få på sig och kläder som passar på en bättre utan att det ska behöva se ut som att man skulle vara gravid pga av tarmar o svullnad från magen som gjort som buktar ut från magen och att det sett ut som att man skulle varit det, så det är ju skönt och underbar känsla då de börjar kännas och synas på kläder och kroppsligt och sen när det fortsätter dessutom på morgonen visa - på vågen är det helt klart värt allt kämpande o jobbiga som kommer periodvis såklart! :P.


Nåväl nu ska vi äta lite mellis innan vi ska packa de lilla vi ska ha med oss utöver mat och sånt då de bara är över helgen så är de inte så mycket kläder som tur är man behöver med sig bara mycket varma ytterkläder och sådant o små artiklar o saker med sig!! =).

Önskar alla en trevlig helg och vi hörs när vi kommit tillbaka!! =).






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar