onsdag 3 oktober 2012

Härlig höst dag!!

Vilken helt underbar höstdag som varit idag måste man ju verkligen säga och perfekt och härligt promenad väder fick jag idag med eftersom jag och Emilio hade babysång i gammelstad på schemat idag efter lämning av storebror Liam på dagis så blev en promenad därmed efter lämningen av Liam och var så underbart väder att promenera till Maria och Lovisa vi skulle möta upp i gammelstad där det bor på gränderna för att sen gå vidare mot Elim kyrkan där en bit bort i gammelstad för lite babysång som vi tänkt testa tidigare så denna dag så gjorde vi slag i saken och det var mycket mysigt o trevligt o blandat folk både mammor och pappor som var där med sina barn i olika åldrar men som var allt mellan från 3 mån- just över året men mycket i våra barns åldrar så de var ju riktigt kul och trevligt och faktiskt var de väldigt många som var från sunderbyn men gammelstad o lite andra ställen med ifrån så var kul o man blev så överasskad fast man är härifrån o bor här o bott länge så vet man ändå inte vem många som bodde här i sunderbyn var men kan tänka mig att det är inflyttade hit på senare dagar så därför man inte kände igen så många som ändå bodde här... hehe.

Som sagt var populärt och kul för Emilio att gå på babysång och han var aktiv o surra o var glad o nöjd av sång o alla rörelser och sen mysig lunch de fick en trappa ner vi alla gick och gav barnen lite lunch och sen fick vi föräldrar köpa fika och smörgås och kaffe/té och så för 15:- så var ju bra pris för mycket gott fika o smörgåsar och gott pålägg och kaffe!! :).

Sen efter fikat så blev de lite lek o bus och lite prat och så med andra mammor och så med deras barn.
Efter 12 tiden så började vi göra oss klara för att börja gå hem då barnen med började bli trötta och nöjda med dagen och besöket och Emilio somnade så gott så på hemvägen och sov ovanligt länge så antar att detta gjorde gott och nyttigt för han nu när han är så aktiv!! :).
Vi fick även sällskap på vägen hem av Lillebror Danne och Linus hem till oss då danne behövde eller ville försöka få Linus att sova då han behövde de så var trevligt men tyvärr så somnade inte Linus utan han gjorde nog allt för att hålla sig vaken även om han bara låg o myste och låg tyst o snällt där i vagnen och ville inte sova... hehe.

Nåväl när vi väl kommit hem och hit så fick barnen leka då vi hämtade även hem Liam på hemvägen och Elias kom hem själv efter skolan så de lekte här ute på gården i det fina vackra höstdagen som varit idag och vi vuxna drack kaffe o glass och glass och saft till barnen och sen fick de leka här inne en stund med innan Linus och danne skulle hem för att äta middag.

Sen har det varit lugna puckar själv efter middagen som bestod idag av god korvsoppa och ost smörgåsar.

Emilio har även börjat allt mer och mer utvecklingsmässigt börjat dra sig allt mer båkat och framåt med hjälp ut av att han drar sig o ställer sig med armarna och periodvis med benen tar han hjälp med då han drar sig upp med hjälp av armarna och far och drar sig runt med hur sött som helst så kommer nog inte dröja länge kvar tills han blir intresserad av att vilja krypa eller nå då han redan drar o kryper sig bakåt och börjat dra sig framåt också och börjat dra sig uppåt med armarna och så!! :).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar