torsdag 4 oktober 2012

Just det ja!

Ja glömde föressten tillägga och skriva ett inlägg igår att Emilio är ju faktiskt hela 8 månader igår stor killen våran!! :).

Samtidigt som det är kul o skönt med all utveckling och roligt då det händer mycket nu förtiden i deras ålder och för varje månad och det är ju delvis och underlättar lite saker o ting då de börjar bli större o göra sig förstådda och hörda och massa annat så känns de ju i mamma hjärtat då de faktiskt börjar bli så stora och helt sjukt vad tiden går fort att han redan är 8 månader och så sen han kom till världen är ju helt ofattbart så sjukt fort tiden går, och ännu mer skrämmande för en då snart ett år gått då han är 1 år den 4:e Februari är ju helt sinnes och sånt som man försöker ibland tänka bort och så för att det går ju så sjukt fort alltid dessa första åren för de små, och man förstår ju verkligen efter alla dessa barn i efterhand vad alla menade med att man ska njuta och ta vara på tiden då det är små att det går så fort , jaja tänkte man och att det inte skulle gå så fort som det går faktiskt... haha men men där ser man vad fel man kan ha och något att lära sig alltid! :P.

Ännu mer skrämmande också att nu när det går så himla fort så är det snart Jul igen dessutom herregud säger jag de var ju nyss tyckte jag och jobbigt med alla dessa julklapps inköpen till alla och rushen och alla förberedelser och julmat och allt även om såklart julen är mysig med all den goda maten och då man är samlade och barnen får sina julklappar och så är det ju faktiskt så att det Julen är ju faktiskt för barnens skull och så är det ju! :).

Bjuder på en bild på stor killen som är hela 8 månader nu!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar