torsdag 1 november 2012

Veckan rusar iväg!

Ja denna vecka har verkligen rusat iväg må jag säga trots att det varit ett jobbigt och långt lov för det större grabbarna här hemma kan jag säga som de mesta av dagarna bestått tyvärr av trots och bråk och slagits och haft sig och levt om både här hemma och då vi varit och handlade igår på affären stor handlade huvva så hemskt de var ville bara lämna allt o gå därifrån o bryta ihop efter alla dessa dagar och jämt vara den mamma som bara fått använda ordet nej nej nej , sluta o.sv. hur jobbigt som helst o påfrestande som mamma och detta har gjort att man tappat lusten och orken med saker o ting och göra och orka med emellanåt och att man inte heller varit på bästa mamma humöret om man säger så... haha.

Nåväl förutom all trots och bråk och allt i veckan så har det ju inte direkt gått att varit ute då de bara varit halt och slaskigt o regnat o.s.v. tyvärr så vi har fått pysslat på här hemma med lite inne sysslor och film och annat smått o gott o städat o plockat och tvättat och sånna sysslor, så på så vis har vi ju ändå fått mycket gjort!.
Vi har även hunnit med igår att baka två stycken långpannor med både morotskaka familjen favorit och sen även den goda Sylviakakan i långpanna super god också så nu har vi frysen lite rikare på lite gott hembakt fikabröd om man får besök som vi fick idag av Aina med kidsen :).

Det går undan för stor killen våran här hemma han har allt mer börjat ta sig framåt allt mer både krypandes när han väl vill och allt mer även sittandes lyckats på rumpan ta sig fram med hjälp av armarna o ta sig och även börjat dra sig framåt till saker o möbler och sådant för att ta tag i och sånt :).
Sen har han även nu 6 tänder som kommit och de dregglas och har sig massor massor nu förtiden så nu är de dreggel lappar som används hela dagarna över kläderna för att slippa bli allt för blöt efter dagarna långa!.

har även idag gjort slag i saken bättre sent än aldrig kom ja på att beställa de kort ja skulle från Elias fototagning från skolan så blev 1 förstoring ja ska hänga upp och två st 13x18 som vi tänkt ge bort i julklapp i ram till mormor o morfar och farmor o farfar på bägge större barnen :).
Liam ska ju först fotograferas den 15/11 så får hoppas de går fort så man hinner få innan jul men de borde man ju :).

Har så mycket sug efter inredningsprojekt o hänga upp kort i fina ramar både på barnen/familjen och lite bröllopskort och sugen på beställa sånna här fina Canavas tavlor förstoringar på både nått bröllopskort på mig och fredde och sen på barnen men dels så är de ju så svårt o välja bild när det gäller barnen tycker ja då man har ett antal tusen tals st och sen så är de ingen idé känner ja än för än där vi kommer bo att se vart man kan sätta upp de nånstans , så får bli blivande projekt som ja ser fram emot ;).




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar