fredag 16 november 2012

Tillbaka till pinan!

Ja nu har man precis duschat och lutar sig tillbaka och återhämtar sig lite framför X-factor och så på tv efter ett riktigt tuff påminnelse hur jobbigt men såklart skönt träningen är när man helt och hållet tar ut sig och kroppen och blir alldeles skakig efteråt av man tagit ut sig men riktigt skönt och börja och ta tag i det hela igen då de känns som att de börjar behöva för att inte tappa allt och komma mer i form trots att ja ska förhoppningsvis hjälp med mina magbekymmer och besvär.

Jag var såklart och tränade i mammas hus där nere i källaren där storebror brukar träna rätt ofta och gjort som sagt ett gym med bra grejjer man kan använda sig ut av och dessutom har en tv med högtalare och en massa musik där också inlagt så det är ju toppen det och de hjälper en och kämpa på!! :).

Jag gjorde idag en kombination av lite cykling, armar och ben och mag tränings moment  av övningar och maskiner ja använde mig ut av och sist men inte minst körde jag boxning och sido kickar/sparkar som var riktigt skönt och bra träning med för hela kroppen och ta ut lite aggression/frustration om man nu har det så är de ju med toppen och ett bra sätt med att träna ... haha!! :).

Nåväl nu blir det att fortsätta fredagsmyset framför tv:n med lite Loka och och salta pinnar återhämta sig då man känner sig alldeles darrig av all träning i armar /händer och ben så man kan knappt skriva med fingarna... haha.

Imorgon blir de Leos Lekland för Liam då han är bjuden på Max 4-års kalas då han ska ha där imorgon då han fyller år idag, så vi tänkte bland annat imorgon när det är helg o båda är hemma under tiden bland annat fara och kolla på nån ny soffa och så vad som finns då vi ska investera oss snart en ny tills vi flyttar till den nya lägenheten då denna är vi less o så ful och blivit de med åren och passar inte alls in där hatar denna bruna färg fattar inte hur vi kunde välja den.. haha (fast tror de var för att den passade in där vi bodde och tapetserade om i radhuset vi köpte tidigare för ett par år sedan på kartvägen så var de lite mörk gula/taracotta tapeter och så så antar ja att vi tyckte de passade in då, men nu blir de en mörk soffa som svart/grå tyg klädsel! :).

Ha en fortsatt mysig fredag kväll!! :).


Tränings outfiten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar