fredag 9 november 2012

Längtar!

Ja som sagt jag längtar jag längtar så mycket nu sen vi fick tag i en riktigt schysst och fin och hur underbar stor lägenhet med bra läge i stan på alla sätt och vis så man har så mycket idéer och planer och allt hur man vill ha och göra och investera så , kommer garanterat bli ett besök till Ikea innan flytten efter jul nångång och inhandla lite saker och ting men delvis här hemma också inhandla saker och ting :).

Och Elias skulle få av sin farmor o farfar hade sagt att det skulle köpa honom ett nytt skrivbord och stolar och nån egen 90:s säng som han kommer behöva nu när de får egna rum och vi kommer behöva fylla ut mer ytor och så när man får större och så och alla får rum och så så de är ju inte alls dumt och mycket tacksamt om de vill köpa de åt honom :).

Vi har ju även planer på att investera en ny och större soffa då vi kommer få stort vardagsrum och vill ha en mörkare tyg soffa också inte denna fula bruna heller som vi har riktigt ful och less den... och behöver en rymligare o större då man ändå använder soffan en hel del ;).

Funderar även på skaffa en mindre tv till sovrummet vårat då vi haft tv där en gång i tiden och det är ju riktigt grymt skönt då vi även har dessa sköna underbara sängarna som man kan ställa in som man själv vill om man vill se tv eller läsa nått eller då det är elmotor drivna sängar vi har! :).

Längtar längtar längar tills vi får vårat eget....!!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar