torsdag 15 november 2012

Uppdatering kanske?

Ja det kanske är dags för lite uppdatering kanske var ett tag sen jag skrev såg jag, men har inte haft riktigt tiden eller orken sista tiden till att skriva när jag väl satt mig ner för lite lugn och ro då de varit full rulle sista tiden och så i övrigt.

Ja dagarna dom rusar ju riktigt förbi så man hinner knappt med så är det snart jul ska ni se med den här takten som de går ju... hehe! :).

Ja som sagt senaste tiden och veckorna har dagarna bestått ut av hämtning lämning som vanligt om veckorna på skola och dagis samt varit som vanligt på babysången på onsdagar med Emilio som han tycker så mycket om och sen har det varit kalas och vi har varit förra söndagen till mamma o pappas stuga o hälsade på och firade farsdag där med lite paket vi hade med oss och istället för tårta så hade vi bakat och tagit med oss Cheesecake mycket godare och smarrigare med tanke på alla kalas o födelsedagar som är jämt så då blir man lite smått less på tårta hinner man bli mellan varven! :).

Sen har vi även ju smått börjat inhandla lite julklappar då vi skrivit upp och vet vad som ska köpas till alla barnen och så och har lite kvar men får bli resten när man får löning då de drar så himla fort iväg med de man ska köpa till alla o.s.v så men skönt nu när vi ska göra bort de då man får pengar så man har gjort undan de och har de att bara slå in och de ur världen och slippa känna att man har det kvar , då de är så mycket annat innan man ska hinna med innan jul med julbak och adventsmys och plocka fram alla julsaker och ting och börja julpynta o.s.v ska bli så mysigt o få börja julpynta snart o få ta fram allt för det är verkligen så mysigt i alla hus o fönster och så kring denna årstid/månad, och vi ska även få ta mormors julgran att ha här hemma då hon sa att vi fick ta den då hon har den kvar i sitt hus och ville inte ha nån i hennes lägenhet så de var ju perfekt det och blir bra o kul o få klä den o ha en egen här i år och stoppa alla barnens julklappar o så där under ;).

Fredde fyller ju även år denna månad alltid lagomt till första advent så blir väl lite kalasande o bakande där med både o fira här hemma och han ska ta med sig nå till jobbet och bjuda på.

Har även haft så himla mycket ont och besvär senaste tiden med magen och ryggen och allt som gjort att ja på kvällarna varit trött och slut och inte orkat skriva och inte mått så bra heller emellanåt men har fått bokat läkartid nu den 21:a ska jag få komma till en kvinnlig läkare o kolla upp både dessa fortfarande gallbesvär ja lider av trots operation och de får man om man har de oftast leva med inget att göra nått åt mer än att ändra på kosten o tänka lite på vad man äter o så men kanske kan vara bra om man fåren remiss och gå till en dietist eller nå och så ang kosten och så vad man ska äta och inte och så kring just kosten med dessa bekymmer man ändå har och sen så kan man kanske få utskrivet sånna här supp som man kan ta om eller när man får riktigt besvär och ont av nått man ätit och är känslig mot vissa ggr som ja haft tidigare som ska vara kramp upplösande för en vid dessa besvär.
Och sen ska de få kolla upp detta med mina delade magmuskulaturer man har som är ett stort problem och bekymmer upplever jag som säkert gör mkt av den värk och ont ja kring magen och och uppsvälldheten jag jämt har och så efter jag ätit som gör att ja med får ont både i mage o rygg värk och så utav och inget roligt heller för den delen då tarmarna inte verkar ligga på plats som de ska som gör de så hårt ja har och som en uppsvälldhet kring magen som blir värre då efter att man intagit mat eller så och jämt se gravid ut av fast ja inte är det så kommer be de om ja tror som kan bli aktuellt i så fall operation att sy ihop tarmarna då de förmodligen inte har nått som håller dessa tillbaka på plats som de ska så man slipper ha de som man har de och i så fall be dom ta bort denna fula löshud om dom ändå gör i så fall en sån operation så man slipper dessa besvär o de fula så man kan känna sig nöjd och besvärsfri och må bra med sig själv igen!.

Vi har ju även fått som sagt som ja berättat kanske tidigare tag i en lgh nu när vi måste hitta eget i en 5:a på hela 13,5 kvm stor lgh så alla får eget rum och stort och inglasad balkong osv riktigt fin o stor lgh med bra utsikt och läge och ja ni vet helt enkelt toppen så nu har man mycket planer och så på saker vi tänkt införskaffa och så till lägenheten som vi behöver för att fylla ut och sen få iordning och göra de hemma trevligt och så mysigt som helst och ständigt planer o ideér och så och det är så kul med sånt med inredning och så så detta ser man allt fram emot o få köpa och göra som man planerat o vill!! :).
Fredde fick även tag i eller fick av en jobbar kompis även tag i en jätte fin dismaskin vi skulle få till våran lgh då de har köpt nytt ikea kök och nya maskiner till deras nya lgh insats de har köpt så det var ju hur underbart och snällt som helst ju av honom o mycket värt för oss!! :).

sen har jag även i samma veva förmodligen fått tag i en sån här utsökt god kaffemaskin som ja länge velat ha men tyckt att de ligger mkt pengar i dom och så men alltid velat ha då ja älskar kaffet och så då ja smakat av syrran som har och brorsan som nyss köpt en precis o många andra man smakat sånt kaffe ut av så var de en polare till fredde som berätta att de har en som de ska sälja då de ska köpa en ny som vi fick köpa till mycket bra pris ut av så det ser jag vekligen fram emot och kunde inte bli bättre längtar massor tills vi ska köpa och hämta den så man får smaka och dricka utsökt o så gott kaffe med endast ett knapp tryck!!! ;).

Nåväl detta var väl lite sammanfattande om senaste tiden iaf!! =)
Nu måste ja börja matlagningen för dagens middag!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar