måndag 5 november 2012

Njuter av lugnet!

Ja just nu sitter man här vid både tv:n och ser på lite serier och samtidigt kollar lite emellanåt här på nätet lite och tänkte skriva nån rad eller så då jag väl sitter här och njuter av lite lugn då Elias är på skola och Liam på dagis som Liam längtat så till dagis så , och Emilio vilar så nu är det därmed väldigt lugnt o stilla här hemma och precis vad man känner att man behöver efter detta lång lov som de hade förra veckan så nu sitter man med kaffe kopp i handen och njuter av lite lugn innan det är lunch dax!! :).

Efter lunch blir det att åka iväg medans Liam och Elias är på skola och mamma ska ha hand om Emilio en kort sväng medans vi ska fara och kolla jag och fredde på vår blivande lägenhet i stan då han ska hämta upp mig med firma bilen , ska bli spännande o se hur allt ser ut och all planlösning och allt på plats o börja kunna planera lite mer saker o ting hur man kan göra o så med lite inredning och så där efter man kan tänka sig och hur man vill ha det när man mer sett det hela själv är det lättare och veta vad som passar in och man kan behöva investera då de blir en hel del större och egna rum och lite annat så lär de behövas och sen inreda kommer bli så kul och nått vi ser fram emot!! ;).

Vi ska nog köpa ett skrivbord och kontorsstol åt Elias i sitt rum och sen en ny säng då vi inte kommer ha kvar den dära våningssängen då de kommer få egna rum.
Sen funderar vi även på ny soffa då vi länge varit missnöjd med denna och kommer bli för liten i de stora vardagsrummet som är och denna har varit lite för liten i våran smak.
Sen har fredde ev fixat diskmaskin som vi kommer få köpa för billig peng som är som i bra skick så man slipper handdiska för de är ingen hit då man är många o varit bekväm och ha en så länge som man haft det dessutom ;). hehe.

Nåväl nu ska jag koka lite nytt kaffe o ta fram lite fika då bror kom förbi hit , i eftermiddag blir de handling hit hem då vi har slut typ här hemma o behöver fylla på!!.

Ha en bra dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar