fredag 23 november 2012

Fredag!

Ja idag har de varit allt full rulle sen efter lunch på morgonen så var de lite lugnare då ja små plockade o hade oss här hemma då mamma och dom skulle ha nån visning på huserna här idag och sen på söndag så då passa ja på medans Emilio och Liam lekte med varann och såg lite film och så :).

Sen efter Elias slutade skolan och så så har vi varit förbi Elin med barn i sävast och hälsade på dom o barnen byggde lego och spelade lite spel på datorn  och lite annat trevligt tillsammans alltid roligt o trevligt för barnen ju :).
Emilio var då nöjd och lekte och hade sig med lite leksaker han fick låna och så och han var inte alls blyg eller nå då jag skulle i början dessutom klä av en lite gnällig Liam som råkat såklart somna i bilen på väg dit så tog Elin hand om Emilio och satt med han och sin yngsta familjemedlem och söta Jolina och Emilio var glad o nöjd och väldigt intresserad av Jolina såg att de var nån mindre än han själv och han kändes verkligen så mycket större när man såg dom båda brevid varandra! :) hehe.

Sen så blev de vid hemfärd bestämt att fara och handla hamburgare från max till middag då fredde ändå var iväg på O´learys med jobbet ikväll så vi passa på och frågade mormor min om hon ville äta med oss och självklart ville hon de så vi åt och hade mys fredag och barnen var dock lite trötta och blev stökiga o bråkiga och lyssnade noll tyvärr mot slutet men men thats life även om ja blev tyvärr grymt irriterad på dom när de väl sätter igång och absolute inte lyssnar för fem öre så sen for vi och handlade åt oss lite fredagmys hit hem lite chips och pepsi och ha fredagsmys här hemma och brorsan följde även med och handlade lite gotta som godis och lite annat nödvändigt mormor behövde o ville ha så innan vi for hem och hade fredagmys innan läggdags för barnen.
Nu sitter ja här och sett tv på X-factor och lite annat o lär förbli så resten av kvällen och skriva här lite på bloggen och annat koll när man är ensam så för imorgon är de full dag av julklapps inhandling till barnen och sen kolla soffan där och förhoppningsvis beställa :). Och imorgon är de min tur o göra nå kul som förutom att vara bara mamma också som man behöver ibland så jag och Ulrika som också är 2 barns mamma och sällan också ute ska unna oss en ute kväll o äta gott och så och sitta och surra över ev nått glas vin eller så blir trevligt och efterlängtat de ;).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar