söndag 18 november 2012

Helgen!

Ja då var snart denna helg också över herregud helgen hinner bara komma så är den lika fort över riktigt skrämmande fort det går nu!.

Ja denna helg har varit riktigt lugn men skön och fredagen bestod ut av god middag efter det att fredde jobbar och kom hem från gymmet och sen så tog jag också och träna här hemma i mamma och deras gym i deras hus riktigt skönt och komma igång igen och få ta ut sig och göra sig av med all energi man har och känna känslan hur skönt det är efteråt och så :).
Sen på fredagkvällen blev de att se på X-factor och lite annat som var på tv innan läggdags då vi båda var rätt trötta fredagskvällen.

Sen lördagen då fm tog vi de lugnt på fm och sen innan lunch blev de att fara och inhandla presenter till Max Ainas en av 4 barn som fyllde hela 4 år och hade kalas på Leos lekland och Liam var bjuden och de hade varit jätte kul och roligt och Liam var jätte nöjd och hade haft jätte kul då han knappt varit där sen han var jätte liten :).
Sen under tiden dessutom han var på kalaset så var jag och fredde och Elias till Antnäs möbler och kollade på soffa eftersom vi är ute efter en ny då till vår nya lgh och måste börja hålla utkik och vi hittade en riktigt fin som vi båda i princip fastna för och så men vi ska avvakta lite tills de börjar närma sig flytt då de är först 1 februari och orkar inte börjar frakta den här då vi inte har plats då vi än har kvar den gamla soffan här ju och så enklare o frakta till den nya lgh och kunna tajma istället ju och så och sen nu efter ju kan de ju köra nå mellandags rea på sofforna och man kan få till bra pris så vi ska avvakta och se hur vi känner och så :).

sen så efter det gjorde vi lite sen lunch och så innan de var dags att hämta hem Liam från kalaset.
Sen på lördagskvällen blev de träning för min del och sen lite tv på kvällen som så mycket bättre och filmen sommaren med göran innan läggdags och vi åt salta pinnar och Loka och var nyttig i helgen hellre :).

Sen idag söndag så har vi haft besök av fina familjen Granbacke med barnen och de lekte på och hade sig och alltid lika trevligt och umgås med dom då det är så himla fina och mjuka och lättsamma trevliga verkligen som vi trivs så bra i tillsammans med deras sällskap och barnen har så himla kul ihop så de är så himla roligt det ju :).
Sen så blev de träning för min del och lika skönt som de övriga 2 passen i helgen och så pigg o fräsch o härligt de känns i kroppen efteråt!! :).
Sen så blev det att beställa lite mat dock inte den bästa kanske om man säger så men tyckte vi var värda och unna oss och barnen åt så bra och var nöjda så blev en god fest pizza vi beställde och åt , men kan inte äta så mkt pga av känslig mage som jag har tyvärr mot de mesta nuförtiden så kan ja inte äta så mkt men kanske lika bra de då de inte är de nyttigaste o så maten men nån gång måste man få unna sig :).
Sen så fick vi besök ut av freddes polare Mats som kom på kaffe och hälsade på o han köpte även freddes skoter rem han hade kvar som han inte sålde med skotern sin då han visste de fanns andra kompisar som kunde behöva en då de ofta och är bra med skotrar och ha nån extra och så och de var ju bra och då den var helt ny och gav bra pris till sin vän så :).

Sen så var de trötta barn som la sig och nöjda verkade de med helgen, och vi vuxna har druckit Loka och sett Solsidan och lite beck o så på tv inte nå märkvärdigt och betalat bort nå räkningar på julklappar till barnen gjorde ja undan o betala bort.

sen så blir de inte mkt mer i kväll innan sängen än se tv och lite data , då vi har en ny vecka framför oss och har en massa saker denna vecka så måste planera in den bra och så smidigt som möjligt utöver all träning ja ska göra i veckan och så fortsatt! :).

Imorgon då Elias har skola ska jag och Liam hälsa på Emma och hennes barn Gunnar och Hilma och träffas o barnen får ses o leka då de var ett tag sen vi sågs :).
Sen blir det även en sväng på stan tänkte ja hinna med o kolla nå julklappar till Emilio och lite andra till grabbarna så får nog lämna snabbt en sväng Liam med fredde på jobbet då ja ska på en affär o kolla deras julklapp bland annat.
Sen så ska vi göra undan på lördagen och göra undan resten av julklapparna hade vi tänkt skönt o göra undan :).

På onsdag har vi även babysång och sen på em kl 14 har ja min läkartid som jag har ang mina magproblem och de så ska bli skönt och få ordning på det och så så man ska slippa dessa jobbiga besvär man har och kanske ev få fixat till magen med lite tur.

Nåväl nu har jag uppdaterat nog denna gång tack och godnatt!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar