torsdag 1 november 2012

Julklapps inahandling! :)

Ja nu har vi i em gjort undan lite mer julklapps inköpt till Elias och Liam och det känns underbart och ha gjort bort det och bägge olika sakerna vi inhandlade åt dom fick vi till bra pris och detta tror jag blir jätte bra till grabbarna som kommer bli super nöjda över!! ;).

Sen så igår när brorsan var över till Finland och Ikea bad ja han inhandla åt mig en korgstol/fåtölj en vän hade och som Emilio testade så himla söt i rottinge ljus modell men tänkte sprutmåla den svart dock så kommer det bli toppen detta så himla söt och fin åt honom :).

Nu är det bara lite andra små saker och julklapps inköp kvar till Emilio och till de större grabbarna som ja vet vad vi ska köpa iaf men får bli när man får lite nya pengar så men skönt och ha börjat beta av en del av grejjerna i varje fall!! :).

Vi har även tänkt ge bort till mormor o morfar och farmor och farfar nå lite halv stora fotograferingar på de större barnen och nått på från då de fotat sig i år och med i nån fin ram vi tänkte inhandla och ge bort i julklapp brukar alltid vara uppskattat och fint och måste väl hitta nå kort på Emilio också såklart!! ;).

Vi har dock bestämt i år att göra som fredde och hans syster började göra för två år sen att sluta inhandla julklappar åt sina kusiner då det ändå får så mycket av föräldrar och sina mormor o morfar o farmor o farfar och sen känns de som att bara byta pengar o.sv. så då har vi gjort så och de tycker jag är bra att man ger bara åt varann då de är födelsedagar de har de räcker för de får som sagt nog mycket!! :). hehe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar