fredag 23 november 2012

Längtar!! :)

Ja man längtar o längtar så mycket till mycket om man säger så , dels kring flyttande och det ska bli så skönt att få eget och så stort och alla får rum och få inreda alla rum och allt i lägenheten och sen är det ju så himla bra läge lägenheten och hur mysig lägenhet som helst som gör mycket av de hela varför man är så himla positiv till det hela vilket man kanske eller alla inte förstår då vi bor ju fint o bra nu här på gården hos mamma om man tänker tankemässigt och så på hur fritt och så visst man har barnen och så här och stor gård och så men ska bli så skönt o få stort och eget som sagt och få göra som man vill och inreda även om vi gjort de delvis här men med allt där i lägenheten och de gör det mycket mer spännande och inreda och sätta prägel och så i sitt egna hem även om vi kommer då hyra så känns de helt toppen och underbart i vilket som! :).

Längar så himla mycket också till jul och snart första advent och allt julpyntande vi ska göra snart och julbak av lussekatter och pepparkakor och sånt mys som man ser så fram emot!! :).
Sen så måste jag även i helgen försöka få knäppa nått fint julkort tillsammans på grabbarna då jag även införskaffat en liknande iaf pepparkaksdräkt till Emilio så han ska vara som de större storebröderna! :).

Vi ska även fara och inhandla till helgen alla sista julklapparna åt grabbarna som vi dock vet vi ska köpa och så och sen även kolla om de har de dära julstjärnorna vi har här hemma från rusta då vi har en som gick sönder i pappers stjärnan förra året är ju bara gjort av papper stjärnskärmarna så och de var så billiga som 49:- så det är ju inte så att man gråter heller om de råkas hända nå sådana gånger... hehe.
Tänkte även kolla lite ramar och sånt till kort på pojkarna som vi tänkte ge bort i julklapp till mormor o morfar och farmor och farfar! :).

Vi tänkte även igen fara till Antnäs möbler och kolla på soffan vi kollat ut där sist men avvaktade men lika bra och beställa nu och så man kan få den till man flyttar då de kan vara leveranstid och så och är verkligen en soffa vi båda gilla och nu såg vi i annonsbladet att de just i helgen också har stor rea där.

Ikväll är det lugnt denna fredagskväll och får ha fredagsmyset med grabbarna själv då fredde är på jobbfest med jobbet de var inbjudna på O´learys med mat och bowling.

Jag tänkte avsluta detta inlägg med lite bilder från grabbarna från veckan!.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar