måndag 5 november 2012

Bästa nyheten på länge!!

Ja glömde ju även säga att i fredags fick vi bästa nyheten på länge och kan säga att de var en sten som  lättade i hjärtat och i bröstet då fredde fick även få tag och veta att det är på hans jobb ledigt två st 5:or och de är inte ofta de blir ledigt nå där och med så pass bra läge och mycket fördelar där de har lägenheter för den delen så han var in på kontoret då han fick höra de av hans verkare som de har på jobbet och de har ju förtur som bra är de som jobbar där om man vill hyra och de finns nå ledigt så han gick in dit direkt på kontoret deras till en kvinna på deras jobb som har hand om bokningar o allt dagen efter då han fick precis reda på de torsdagen innan han slutade jobbet så självklart får vi ta och hyra om vi ville och de var dessutom två olika 5:or ute som precis kommit o blivit lediga så hon skrev ut planlösningar o lite fakta om dom och så och fick över helgen o fundera o välja ut o.s.v. men fredde visste dock innan vilken han ville ha då de pratat om de gubbarna emellan på jobbet under dagen så då de skiljer sig inte mkt på storleksmässigt o den ena var väldigt i bra skick o bra läge på lägenheten och skiljer sig 200 kr på dom och 2,5 kvm storleks mässigt med så självklart o bra var den vi vill ha den större så de var ju perfekt och hur bra som helst och bra nyhet vi fick inför helgen för oss!!! :).

Så vi kommer numera bli stadsbor om ca 3 månader och det är en fin lägenhet som är på hela 138,kvm och har inglasadbalkong så man ser mot vattnet ovanför willys och de och nära till affären bara rakt över och alla barnen och vi får egna rum vilket är hur toppen o efterlängtat som helst och har ju haft en massa inredningsplaner så de känns ju toppen detta och det är även bastu i huset och finns hiss då de är på 4:e våningen men bra utsikt därmed ju från inglasningen o i övrigt och sen så har den ju två toaletter såklart vilket är toppen och ett med badkar som ja så velat ha !!! ;). Och sist men inte minst då den är så centralt o bra och fredde har nära till jobbet är ju toppen o behöver ju inte bil då jobbet är just framför våran lägenhets länga så är ju nära och toppen!! :).

Så känns underbart vi som gått o grubblat på de hela vart vi ska ta vägen då mamma o dom ska sälja dessa hus och måste få tag i eget o vi än inte har råd med nå eget hus o så då ja inget fast än och så har o är rätt dyrt med hus o allt runt i kring så känns de toppen o skönt o hitta eget större o alla får rum som vi velat o mkt fördelar o slipper onödiga dyra bensin kostnader o.s.v även om de känns trist till viss del att lämna där man är uppväxt o då de är så fint o mysigt här i sunderbyn ju men vi har ju som inget annat val just nu o det känns som sagt väldigt bra trots allt o ha mkt fördelar o närhet till de mesta då man bor så centralt o har allt runt i kring sig och barnen lär sig väl o kommer väl trivas i stan o få större får hitta på lite mer o sånt på helger med dom då man bor i lägenhet men har ju nära till de mesta så de blir nog bra och så!! =).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar