måndag 5 november 2012

Underbar helg!

Ja denna helg har allt varit helt underbar på alla sätt och vis kan man säga och fort har den tyvärr gått som vanligt, men riktigt njutit av denna helg verkligen och varit den bästa på länge om man säger så!! ;).

Fredagen började med att fredde kom hem från jobbet efter haft halv dag och hunnit träna där efter en sväng och syrran hade varit här med barnen efter lunch och uppvaktat Liam som fyllt år tidigare men de kunde inte komma då han fyllde år då det var sjuka så blev firande i efterhand för han av dom men lika nöjd var Liam för det och så kul hade kusinerna allesammans och lekte på bra tillsammans och med Liams nya present de fick av kusinerna så de var ju kul det :).

Sen så blev de att vi gjorde som många andra på fredag som bestod av Taco mys till middag och sedan blev de att se lite film Ice Age 4 med kidsen som barnens morbror Johan fixat hem åt dom och sen blev de lite tv och lite egen tid när barnen lagt sig men somnade rätt tidigt den kvällen då jag var super trött efter den dagen :).

Sen lördag så kom bror på besök och vi fikade lite av de hembakta morotskakan och sylviakakan o kaffe o saft för kidsen, och sedan blev de ett besök och fara och hälsa på med barnen till familjen Salmi på lek o kaffe!!! :).

Sen så blev de dax för hemfärd o på vägen hem då vi var lika iväg stannade jag och barnen på Candy Corner och köpte lite lördags godis hem till dom och oss till kvällen efter den goda lövbiff o pommes o bearniesesås vi åt till middag riktigt gott i gott var det med lite rödvin för oss vuxna till maten o ett glas till kvällen då efter barnen lagt sig och vi såg den senaste och nyaste Johan Falk filmen som var en av de riktigt bättre filmerna på länge så de var ju kul även om han Frank Wagner inte var med så mycket så var den iaf bra, och har hört att han kommer dock vara med i näst kommande film mer så de låter ju toppen och hoppas på de också!! :).

Sen så blev de söndag och vi tog de lugnt här hemma på fm och plockade o små städade och hade oss då de skulle vara visning här igår i huset och i mamma o pappas då de ska sälja så vi plocka o städade och sen så under visningen så for vi till ett par vänner Ulrika och Micke och deras barn Sam och Ika som barnen har så otroligt kul med och leka med och har så roligt så är så kul att både våra barn och deras barn har så kul är roligt och se och så kul med så fina o lättsamma fina vänner man kan ha som dom helt underbara!! :).

Sen hem o laga mat lite fiskpinnar o hemma gjort mos blev de efter allt lyx ätande i helgen annars som varit...hehe :).

Så sen så på em kom vi på att de var ju sista dagen/kvällen för Ljus showen i stan igår så vi bestämde oss för att även i år fara och se den kl 19 med barnen i stan och de var riktigt mycket folk vilket vi inte trodde , tänkte de flesta har väl redan sett den så men men trevligt o fint var det i stan och där ikring dock själva visningen av de som skulle vara där var bättre förra året måste jag säga nåväl nöjda barn iaf :).
 Kvällen blev de lugna puckar framför tv:n och såg solsidan och lite av beck filmen innan läggdags de blev sedan men hel nöjd efter en toppen helg!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar