måndag 3 september 2012

Ny vecka!

Ja då var det måndag och ännu en ny vecka dagarna det rullar på i sin vanliga ordning :P.

Ja i helgen som varit har det var en lugn men mysig helg som bestått ut av Trevligt besök på fredagen från Emma och hennes söta barn Gunnar och Hilma som åt lunch plättar här o sen blev de att fika den goda kakan jag bakade som blev verkligen suveränt god så de var lyckat det:).
Sen på em blev de att göra i ordning middag kött o pommes till middag och sen fredagskvällen var bara lugna puckar framför tv:n o de var behövligt o skönt efter en tidig o full rulle hela fredagen lång :).

Sen lördagen gjorde vi höststädning här ute på gården genom att börja plocka in saker o ting från altan o leksaker o sånt lika bra att göra bort det innan det blir för sent för hösten går tyvärr fort så har vi den långa hemska vintern tyvärr att vänta.....

Sen efter lunchen så for vi till stan och inhandlade en dop present till söndagens dop som var då Leo skulle döpas och hittade en jätte fin o bra present som var fin o praktiskt o fint o ha framme då man väl lagt in bilder runt alla månaderna för varje månda upp till ett år och sen kunde man ha foton inne i de hela också albumet jätte fint sånt hade ja själv faktiskt kunna tänka mig åt Emilio för ja gillar ju sånt där pyssel o sånt med bilder o hålla på med :).

Sen på kvällen blev de ett besök till Anna och hälsa på o vi drack kaffe o surra och åt morötter, paprika och olika dipper och spelade fia med knuff jätte kul o längesedan man spelade det och sen såg vi lite film på tv inann ja åkte hem, och var så frusen så blev en dusch då ja kom hem o sen en kväll o somna framför tv:n sedan ! :).

Söndagen bestod i princip ut av göra sig klara för dopet Leo:s o sen fara dit på de fina o trevliga dopet o de goda dopfikat de bjöd på efteråt Aina och Patrik!! :).

Middagen bestod ut av pizza igår då vi bestämde oss för de så vi varit iväg så där på em och sen så var de söndag kände vi och dessutom längesedan man åt pizza kan inte komma ihåg sist så det blev då det o gott var det :).

Kvällen bestod ut av sen mys och fortsättning o repris från de goda från lördagen med Anna så då blev de morötter o Tortilla cheese chips o god Holiday dipp med Lök och paprika och sen hemma gjord guccamole så sjukt underbart gott och avsluta helgen med framför tv:n !

Ja de var helgen det och nu ny vecka som sagt så vi har inget inplanerat denna vecka mer än att våran gumma Karro och Nicklas kommer från Karlstad vilket blir såååå roligt o vi längtar såååå efter dom !! :).

Kraam Johnna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar