fredag 31 augusti 2012

Härliga fredag ;)

Ja denna fredag har verkligen gått fort och undan verkligen men kanske för att man haft full rulle sen tidig morgon men inget som gjort mig för var utvilad o pigg på morgonen när det var dags för att göra oss ordning för morgon o äta frukost och göra Elias klar för sista skoldagen denna vecka o skicka iväg han till skolan :).
Sen gjorde jag och Liam i ordning oss och samtidigt så slängde vi ihop den underbart goda kakan vi gjorde som vi skulle bjuda vårat besök idag på och jag har smakat den en gång tidigare hos brorsans tjej Rebecca förra veckan typ då hon fyllde år så sjukt god den blev med mörkchoklad med ;).
Sen när vi gjort oss klara o bakat var de även hinna med här hemma o små plocka lite och sen göra färdigt plätt smeten vi skulle ha till lunch då vi skulle göra de till lunch så Liam och Gunnar hade som var o hälsa på att äta lite lunch då de var här o vart succé för barnen med grädde o sylt till ;).

Sen hunnit söva Emilio också innan de skulle komma så han skulle vara pigg.

Sen hade vi då det mycket trevliga besöket av Emma och hennes söta ungar Gunnar o Hilma som är jämn gammal med Emilio då det skiljer sig endast ett dygn mellan dom då Emilio är ett dygn äldre än Hilma o vi låg inne samtidigt på bb så de är lite kul sådär när det är jämn gamla o att man har barn i övrigt med i samma ålder o de kan leka o busa o se hur de minsta små hunnit växa på sig då de som sagt legat inne på bb samtidigt :).

Sen blev de efter lite lek o bus mellan de stora som små och fick lite fina kort på de två små som lekte o var som i samma stadie dessutom på utvecklingen så var mycket kul o se när de är jämngamla.
Sen blev de att fika den goda kakan jag och Liam bakade och grädde och hallon och mango till riktigt gott :).

Sen så har vi plockat undan och diskat o haft oss på em och sen har vi små lekt o busat med Emilio jag och Liam o sett lite film och nu sover Emilio så sött efter en massa bus och snart dessutom dax snart för fredde att sluta och komma hem o då blir de att laga lite middag som blir nå fläskfilé o nå kroketter o annat gott till :).

Sen så blev jag sugen på att fara o sola idag så får se om de blir senare i em och sen så var ja träningssugen o känner lite behov av de men är svårt när man inte har nå gym att bara åka när man vill o känner för de då man inte skaffat nå kort än....

Vart även sugen på att ta och färga håret ikväll för det ser så risigt ut som de är nu och lite färg eller nå i håret skulle nog göra en del iaf fräschare iaf :).

Annars blir de nog lite fredagsmys med la famille och så !! :)

Ha en underbar fredag allesammans!

Kraam Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar