söndag 9 september 2012

Söndagen i bland annat bilder ;)

Ja denna dag har ju bara varit underbar måste jag säga i detta underbara fina höst dag som varit idag som bestått ut av massor av besök av först Maria och Andreas och lilla Lovisa och sen kom freddes kompis Nikolaj och sen har de bestått ut av lek o bus o kaffe o surr o fika med hela familjen tillsammans med fina familjen Granbacke, Ulrika och Mikael samt barnen Sam och Ika i lekpark på skolgården Elias där han går skola så nöjda barn efteråt :).

Sen resten av eftermiddagen och så blev de lite middag och sen blev de promenad då ja tog mig ut då ja kände de var läge o dax för det även om ja gärna föredrar sällskap så men hade inte de så tog ja lurarna i örorna och gick ut bestämt på en rask powerwalk o njuta av musiken o promenaden o rensa tankar o få lite motion o frisk luft :).

Och i och med promenaden o kicken ja fick vart jag så sugen på dels att ta i nu och köra hårt o komma i form och i vikt som jag vägde just innan ja vänta Liam genom nu en hel del träning o motion i alla olika former och kondition och sen lite diet tänkte ja köra så man kommer ner lite mer då, och känns så djävulskt lockande om jag säger så så nu kör vi då jag har mål dessutom nu som ja måste komma i form bättre för också!! :).


Sen varit lugnt duschat och gjort lite peeling o sånt när ja ändå skulle duscha även om de är skönare att göra sånt om man har badkar men har ju inte de så då får man göra de bästa av de hela iaf och skönt var de o ska absolute belöna o göra de oftare för kroppen och sig själv :).

Sista tiden på kvällen har spenderats via datorn o kollat o surfat och sen kollat på tv X.factor och lite annan film o så , så de har varit underbart!! :).

Imorgon blir de öppna förskolan med Liam och Emilio en sväng så nu är de bäst att gå och sova så man får sig lite sömn då man måste upp o skjutsa fredde på jobbet imorgon!! :).

Tack och godnatt för idag, puss och hej!! :)

*Yohanna*







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar