söndag 16 september 2012

Full rulle!

Ja denna sista tid har man verkligen inte haft tid eller ork att sitta och blogga så mycket då dagarna har bara flygit förbi en känns de som då vi även passat på att njuta och spendera dagar o tid med våra underbara vänner Karolina och Nicklas som varit hit hem till Luleå o hälsat på i nästan 2 veckors tid så då självklart har man ju passat på och spendera en del tid med dom då de väl är här o har haft tid o umgås så har blivit att vi hunnit umgås här hemma och de fått träffat barnen och Emilio som de aldrig innan hunnit träffa för sist vi träffades var han i magen så, både dom och Emilio var helt förtjusta o glada åt varann ;).

Sen har vi även hunnit haft en trevlig kväll bara vi fyra genom att vi varit på O´learys och bowlat o ätit och umgåtts vilket var mycket trevligt o skönt på bara fyra o kunna umgås o surra i lugn o ro, och sen har vi även haft en film mys kväll här hemma hos oss som bestod av film då såklart o surr och sen ätit gotta som godis, morötter, paprika tortilla cheese chips som vi dippa i fresh island dipp o hemma gjord guccamole med extra mycket vitlök o smak i som jag älskar och den var verkligen populär bland oss alla och omtyckt mums så sjukt god den är o göra själv ;). Blev även ett par glas vin o nån cider under kvällen med tända ljus i mörkret så det var riktigt trevligt o mysigt!!! :).

Sen har vi även haft emellanåt en massa kalas som vi varit på sista tiden folk i familjen o Elias varit på kalas till några klass kompisar och sånt med som gjort att de verkligen varit full rulle här hemma utöver den vardagliga vardagen och alla måsten man har här hemma och runt i kring man ska hinna med såklart.

Sen har vi även varit och hälsat på folk o kompisar och sånt under helg och så.

Måste även börja komma igång smått med träning o promenader o allt igen känner jag för nu har man smakat o unnat sig lite senaste tiden nån helg så där inte för att ja känner faktiskt nå mycket ut av de men för min egen skull o just för tänkandes skull o i huvudet så är de väl bra och aldrig fel med motion o träning :).









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar