tisdag 11 september 2012

Rensning pågått!

Ja om man säger så här så har jag verkligen inte haft tiden till att sitta här och skriva eller gjort nått knappt fö den delen då det verkligen de två senaste dagarna bestått ut av total rensning här i hemmet av papper o massvis med andra saker o ting vi haft i vår köks:ö som man såklart har lyckats samla allt möjligt i då man har haft massor av plats med, har även rensat i vårt skåp vi med delvis har som städ o förrådsskåp som de verkligen varit helt kaos i och sen rensat lite smått o gått övrigt i hemmet så vilket känns underbart att ha fått de gjort även om de verkligen tagit tid med allt detta rensande o fixande och man känner sig verkligen trött och sliten och ont i kroppen nu efteråt om jag säger så.
Jag har även fixat i ordning viktiga o bra papper och andra saker o ting i pärmar som är bra att spara och ha i ordning o reda med istället ;).

Har ju såklart försökt hinna med o vara med barnen o allt här annat hunit med o tvättat massvis och vikt in där med tonvis med ren tvätt så nu är man verkligen helt slut känner man efter ikväll då man har duschat.
Har annars igår haft Karro och Nicklas på besök och var så mysigt o trevligt så o de tyckte grabbarna här hemma med och var så nöjda så och bjöd dom på den suveräna Chokladkakan m. den underbara glasyren och grädde till då jag lovat dom då de kommer hit o bjuda dom på den så den var mycket omtyckt o de var kul o få bjuda på nått som är så sjukt gott ju som man lyckats med :).

Imorgon väntas iaf babysång med Maria och Lovisa här i Elimkyrkan här i gammelstad så ska bli kul o spännande och se vad Emilio tycker och säger och skönt o få komma iväg en sväng med bara honom under tiden de större pojkarna är på dagis och skola och man själv nu slipper ägna sig mer åt saker o ting i hemmet just nu ett tag framöver :).

Nu ska jag fortsätta se lite tv innan sängen kallar då man är trött och lär ju somna utan några problem alls ikväll om jag säger så !

Puss o hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar