onsdag 19 september 2012

En dag närmre.....

Ja nu är det ännu en dag närmre och sista dagen man har älsklingen hemma och barnen sin pappa hemma så blir idag ikväll o ta vara på tiden då han är hemma o mysa massor :).
Ikväll blir de ev hockey att kunna se här hemma då freddes kompis ev kunde fixa via nån länk så vi kan se via datorn till tv:n så de vore ju toppen o kul o kunna se här hemma matchen i lugn och ro och då man har barnen och kunna lägga dom då de är sovdags i pause och så :).

Annars har de väl inte hänt mycket om man säger så, men har iaf varit och gjort bort och storhandlat för 1000:- igår och var på willys faktiskt var fredde som sa att men vi kan ju börja handla där ibland för han brukar vara dit ibland och han säger att de är faktiskt billigare mycket där och får fler matkassar hem så även om märket o allt kanske mat o så är i lika urval som på Ica men vi testa och herregud vad vi fick mycket mat 5 påsar hem med både mat i över 1 veckas tid och lite smått o gott vi ska ha till helgen och även inkl födelsedags fikat så de var ju riktigt toppen de att komma undan så bra ju så de var ju riktigt härligt det ;).

Sen har de bara annars bestått ut av de vardagliga sysslorna här hemma lämna och hämta från dagis  och sen plockat smått här hemma ytterst lite faktiskt sista tiden o tvätt tack o lov så man har kunnat spendera i lugn och ro med lilleman mycket så de är ju skönt och bra det.

Magkatarren har de blivit bättre med minskat med kaffe o tänkt på vissa saker på att inte äta o äta bättre alla frukost o lunch o middag bättre :).
Sen har jag hittat jag och barnen världens goaste musli på willys dessutom så sjukt gott med nå Crunchy - yoghurt jordgubbs musli aktigt med kokos i med mycket eftersmak med är så himmelskt gott till i fil riktigt sjukt gott och blivit min nya goda frukost vana till smörgås och ett glas juice som jag älskar också att ha på morgonen :).

Emilio har även börjat fortsätta mer o mer krypa och dra sig bakåt nu när han ligger på mage så söt det ser ut o så har alla våra grabbar gjort i början, så kul när de börjar mer o mer hända att de testar o prövar sig fram o så :).
Emilio har även varje morgon o så även när man ska hämta från dagis börjat allt mer protestera med att åka vagn sånt liv o skrik då man ska sätta ner han i vagnen tills man börjat gå o promenera en sväng kan han bli tyst så de gäller verkligen att ha på sig eller gjort sig själv klar innan man ska sätta ner han i vagnen för att slippa höra hans ihållande grin/skrikande hysteri då han ska sättas ner i  vagnen... haha :P.

Nå väl snart börja hämta hem grabbarna från dagis o skola och sen nästan dags att förbereda vår goda paj jag ska göra till middag som vi ska mysa o äta tillsammans innan hockeyn är på tv ikväll ;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar