måndag 24 september 2012

Önsketänkande :P

Ja man hade ju allt en önskan ang sig själv att man hade varit i lite bättre form eller form o form men att kroppen hade varit lite mer jämn om man säger så för ibland när ja tänker eller ser en själv så har man allt en rätt lustig kropps form just nu när man tänker efter nöjd med ansiktet och kring brösten har inte alls förändrats alls som de brukar göra då man fått många barn o ammat och så och så vilket känns skönt och nått man kan tacka för , men sen har ja även nedanför midjan och neråt mindre o nättare men just där kring magen ska vi inte tala om så hemskt allt ser ut där och nått ja gärna skulle mer än gärna bli kvitt med känner jag, men som sagt så är de väl så sen alla graviditeter ja haft så har ja alltid bara haft stor mage och allt satt sig där och annars lagom över kroppen som varit i princip som i vanliga fall men det är ju typiskt att de skulle bara satt sig där också brukar man tänka ibland... haha.

Och just när man är nöjd med allt annat så blir man lätt frustrerad över det hela lätt emellanåt de de följer med en dagligen och om ja ska vara ärlig så är man inte så peppad för vissa saker o ting alltid heller när man har det som man har de som gör att man drar för vissa saker o ting ibland tyvärr, men ang det så är det ett som är säkert att eftersom detta är bara att inse att det är inget jag kommer kunna fixa på egen hand då de blivit allt för mycket så har ja allt tänkt ta och fixa till de men när har ja inte bestämt mig riktigt än men att de ska bli av är ett som är säkert iaf och kommer säkert känna sig bättre o nöjdare med sig själv och kommer göra en hel del förändring , mycket jag går o tänker o funderar på mycket emellanåt men tänk om ja skulle ha gjort de nu o skulle kunna ha de o de så att de ser ut för nått att ha på sig o känna sig nöjd ! :).

En sak är ju bra att de verkar finnas folk som inte alls känner eller tycker som jag att det är inget att bry sig om eller tänka på för mycket och mycket positiva kommentarer betyder ju mycket o håller därmed glädjen uppe!! ;).

Och en sak till som är säker är att ens älskade barn håller även modet o humöret o att man orkar med allt och saker o ting ibland även då de är jobbigt och när man speciellt ser på Emilio och hans positiva glada jag så kan man inte annat än Le o känna så mycket glädje och kärlek till honom och sin andra två större pojkar!! :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar