måndag 24 september 2012

Efterlängtad egentid!

Ja denna tystnad och lugn som nu är i huset har ja längtat efter efter halva dagen som varit idag eftersom dels börjar de kännas nu att man varit ensam och tagit hand om allt själv även om de för de mesta är jag som ändå gör det så är det ju ändå skönt när man väl har hjälpen emellanåt med vissa saker och ting och så i alla fall.
Och sen är det så att det är ofta samma visa dessa dagar när Liam väl är hemma från dagis från fredag ändå till tisdag då han får gå igen på dagis o då blir eller vet man vad man har framför sig och vet om att de kommer vara tufft o jobbigt hela dagen lång då han verkligen har delvis trots och lyssnar inte och gör allt för att göra en irriterad och för att han inte får uppmärksamhet och blir rastlös och kommer på saker o ting som han inte får eller ska göra som att gå och väcka lillebror då han just somnat har han börjat hålla dumma sig med när han inte får som han vill bara för att han vet hur arg jag blir på han......... nåväl man försöker bita ihop så gott de går och vet att de är som tur är övergående! :P.

Låter säkert som en jäkla gnäll mamma/kärring men allting går ju upp o ner med allt så är det bara vissa dagar är bra och vissa dagar är sämre that´s life .. hehe

I övrigt idag har jag hunnit städa här hemma, dammsugit, skurat plockat och rengjort utvändigt kylsåp o frys o ugn och micro och torka av och så och alltid lika skönt när man får de så fräscht o fint i hemmet och de syns med!! :).
Annars har de varit lugnt utöver allt gormande emellanåt så har man suttit o lekt o varit mycket med Emilio och de känns bra det och gjort Läxan med Elias ikväll han hade två olika och mycket duktig och intresserad är han så blir han så glad o stolt när han märker hur bra o duktig han är och när jag berömmer honom så skiner han upp som en sol o framhäver sig själv så så kul o se när de fortfarande ändå känns delvis så små :) hehe

Har även duschat Emilio på morgon och sen duschat de två större grabbarna ikväll innan kvällsfikat så var skönt och fått de gjort! :).
Nu blir de bara som sagt att återhämta sig med lite egen tid vid datorn och tv:n och får se sen om ja slår på en film på en stund innan de är dags sen att sova!

Imorgon har Elias utflykt med skolan men de skulle få parisare och nån festis till lunch o skulle bara ha med sig nån extra dryck o nå lätt fika så blir att skicka med de imorgon o nå sitt underlag och sen lämna Liam på dagis och ev så efter de blir de en liten shoppingtur mot stan o kolla läget vad de fått in o så och kolla om man kan fynda nå då ja blev lite smått shopping sugen idag ;).

Go kväll allesammans!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar