fredag 27 april 2012

Underbara fredag... Myyyys!

Ja då har vi den underbara fredagen kommen alltid lika ljuvligt som vanligt ju, och fick en riktig bra start på denna dag och morgon också då jag vaknade först vid 06.30 av att Liam kom intill lillebror i sängen då han vaknat o sett att han just vakna till och ville mysa med lillebror lite grann , och Emilio var så nöjd o glad o låg o log och surra på så roligt o mysigt att se de den här tiden ju inte som förr direkt dom vaknade var de skrik av hunger inte som nu då de kan vakna till på strålande humör o vara glada o börja le och surra på en stund och man kan hinna ha lite morgon mys så man vaknar till själv o tankar dom med lite käk!! ;).

sen så efter lillebror ätit färdigt så blev de att börja göra frukost innan storebror Elias skulle cykla själv till skolan då han börjat få göra det nu så skönt och underbart verkligen o slippa stressa på morgorna och då han blivit så stor att han kan de utan problem o dessutom tycker själv de är så roligt att få cykla själv o ta sig på egen hand till skolan för man ser ju på dom att dom känner sig allt duktiga och stora ju ;).
Så blev rejäl start och god frukost på morgonen som bestod ut av havregrynsgröt och Lingonsylt och mjölk samt rostade mackor med nykokta och skivade ägg på och ett glas juice så underbart gott var det.
Och sen var det så skönt att vi fick sitta i lugn och ro på morgonen och äta och prata på på morgonen och med Emilio var så glad o lycklig o försökte surra på med oss i samtalen vid frukost bordet i sin babysitter så kul när han blivit så framåt och så hela tiden o nu allmänt nöjd o glad o alltid varit med ju men att han finner sig och kan låta en få lugn o ro speciellt på morgorna som ja tycker är så skönt o viktigt att man kan få börja dagen med när man vill fika frukost i lugn och ro ju.

Han har väl aldrig varit gnällig som liten kan ja inte påstå utan bara kvällarna han haft lite svårt att koppla av innan han ska somna och så men som jag och fredde brukar säga herregud vad snäll unge och så knappt i början heller man märkte av han bara åt o sov o var nöjd så man tänkte som inte på att man hade ens en 3:e o att de var nån omställning att börja om som vi hade fasat för och trott då de ändå blev lite mellanrum 3,5 som de var gången före också men men man får vara riktigt nöjd och glad att man fått alla 3 lugna och snälla pojkar!! :).

Sen så iaf efter frukosten så blev de att göra mig och Liam klara då Elias åkt till skolan och sen göra lilleman klar för dagen med. Och sen så har vi sen morgonen bara myst på och tagit de lungt och inte gjort nå speciellt och känns faktiskt skönt ibland med att ha sånna här lugna o sköna dagar o inga måsten utan ta de som det kommer, har aldrig tyckt om de förut kan ja säga utan bara blivit rastlös och jobbigt men man lär sig väl med tiden och är ju annat än när man bara hade en unge och så och inte så mkt sysslor o måsten annars o så så då tror ja man uppskattar mer nu med tiden att det är allt skönt med sånna hära härliga lugna dagar med emellan varven!! :).

Storebror Johan var förbi en sväng före lunch med och drack lite kaffe och så och Liam är ju så förjutst i morbror johan (okej vem är inte de av alla våra ungar i vår familj)... haha han är så omtyckt och förtjust av alla ungar ju perfekta morbrorn helt enkelt bättre får man leta efter kan ja säga så fin och bra med barnen så det är inte klokt och ändå inte har några egna än iaf, vilket man hoppas blir inom snar framtid då han skaffar sig eller träffar sig någon tjej snart hoppas man, för bättre kille får tjejerna leta efter så lugn o bra med barn o bra på baka och ha sig o laga mat o sånt så den som träffar han kommer ju ha det hur bra som helst ju!! :).

Nu efter lunch är Liam ute och inväntar att Elias ska komma ut och så skönt med ungar som gillar att vara ute och har en gård att vara på så tacksam för det underlättar vardagen mkt o de är så vana att vara ute då de tycker bägge om de , och Elias är ju redan brun o våren o sommaren har inte kommit än hur brun kommer inte han bli till sommaren, och inte på tal om då han snart ska få följa med mormor och gammelmormor och Moster min och hennes barnbarn Melvin som ska med den 15:e Maj till turkiet till Marmaris far dom 8 dagar och är så kul o upplevelse för Elias verkligen och kul att få med sig lekkamrat sin självaste tremänning blir de ju.. :).

Nu sover Emilio med sen ett tag tillbaka så är ju jätte skönt att han kan sova på dagarna inne bra med nu och inte bara behöva gå ut om ja gärna gör det o får motion men idag var de inte nån vidare promenad dag tyckte jag och hade gärna velat gå men svårt då Liam är hemma och inte orkar gå få väl gå i em eller i helgen annars för som sagt har ju tänkt promenera en hel del nu sen ja köpt skorna mina och som är så gudomligt sköna ju och bra för att gå ner i vikt lite mer med ju gör ju att man vill passa på att promenera o gå när man har tiden o är hemma med :).

idag blir det Tacos för övrigt till middag ska bli riktigt gott och mysigt fredagsmys och sen blir de att fortsätta fredagsmyset med familjen ikväll med ev nått att äta vi får se och se lite tv och umgås Alltid så skönt med fredag och helg och evigt tacksam nu när man är ledig o för övrigt att man har en karl som har mån-fre jobb 7-16 så man får vara tillsammans på helgerna o mysa och så hur underbart som helst då man annars när man själv jobbar o jobbar inom de man jobbar med så är man ju sällan ledig mkt utan varannan helg o ibland mer som springvikarie ju så är sååå trist så man passar verkligen på och njuter nu för fulla muggar!! :).

Nej nu får det vara nog nu har jag skrivit så mkt så ja hade kunnat skriva hur mkt som helst o skriva en bok ju... haha men men har alltid tyckt om att skriva och ha sig mkt o så sen liten så kanske skulle satsat på att bli författare eller nå skriva böcker och bli rik på de och tjäna bra med pengar.??.. haha ;P

Önskar alla läsare och andra en underbar fredag!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar