tisdag 24 april 2012

Inväntan på mat! :)

Ja nu sitter man och har lite dö tid då Emilio blivit tankad med lite mat och man själv har kyckling i ugn med soya, grädde och creme fraiche och lite sambalolek som man rör bara ihop allt de i en skål o häller över i en smord ugnsform som man har delat på i sidan så de blir två halvor då fileerna är så stora skär man emellan dom o delar går de fortare i ugn o sen ris till och extra gott är att köpa hem sån här färidg sås som finns att köpa på tub Mangoraja är super gott till så god mat och snabbt går det med och som sköter sig själv så riktigt god o bra mat att rekommendera starkt ;).

Har även lagt ut föressten vår gamla vagn Crescent Edge vagn ja hade till Liam på blocket för 3000:- ev billigare vid snabb affär tänkte använder ju inte den och sen så har ja så mkt vagnar o sånt så lika bra o lägga ut och bli av med än att de står o tar plats ju och sen är de ju lite pengar man kan spara till annat eller nått man kanske behöver sen!.

nej nu ska ja gå o börja duka lite innan karln kommer hem o maten är klar som vanligt tills han kommer hem från jobbet så bara att sätta sig till bords med andra ord... snacka om att karlarna har de allt bra ibland när det är frun i huset som ser till att de är gjort tills de kommer hem!! haha

Lägger upp en bild på vagnen våran som ja på blocket!

Tack och hej så lääänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar