tisdag 24 april 2012

Ännu en promenad ikväll ;)De

Ja det blev allt en till promenad efter middagen då jag hade ätit och tankat lilleman vart så sugen o tänkte de är bättre ut och röra på sig än att bara sitta om man inget har planerat och vart även så sugen på att kolla hur länge de tar och gå härifrån hela vägen runt övägen runt vattnet o sen förbi mormors hus i gammelstad och sen runt gräderna och tillbaka samma väg och de tog 1,5 timma så var ju en riktigt bra o fin promenad sträcka att kunna variera här att gå än bara här runt i byn och sjukhus rundan ju så de blir som sagt lite variation :).
Var riktigt skönt o lilleman sov så sött hela vägen i vagnen att ja till och med behövde väcka han då vi kom hem så han skulle sova för natten bra :).

Det enda som var lite jobbigt av promenaden var att ja kände och mycket riktigt var de så att jag fått sko skav som en blåsa på lill tån min inte skönt alls för fem öre så blir verkligen att inhandla nå ordentliga promenadskor på intersport eller på stadium så man har nå ordentliga när man ändå går och ska gå mycket nu så har man igen de också att ha sköna o bekväma skor då man ska gå och mina är så himla nötta och utslitna de jag har nu så de är inte konstigt att de inte är nått att ha längre och att man får sånna hemska onda sko skav tyvärr..

Annars ikväll har de bara varit lungt då efter jag tog en varm lång o skön dusch efter att ha promenerat mycket idag  :). sen har de bara varit och sett lite tv och kollar runt mycket på nätet och så ;).
Imorgon ny dag och nya promenader ska försöka få 2 promenader/dag en på morgonen efter man lämnat barnen och sen en på em en stund efter middagen så de inte hinner bli allt för sent iaf så man kan njuta o göra saker o ting där emellan på både dagen o sen på kvällen varva ner o mysa på med familjen o hinna med lite tv och sådant :).

Har tittat ut två par intressanta skor ja hittade på både intersport o stadium vad tror ni? :)

Snygga skor från stadium

Eller dessa från intersport? ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar