torsdag 26 april 2012

Tiden rusar förbi en.......

Herregud vad tiden och dagarna verkligen rusar förbi en fattar inte hur de kan gå så fort om dagarna då man är hemma bara trots allt o myser på under sin mamma ledighet man vill så passa på och njuta för varje dag man får vara hemma med sin go bit som man har här hemma även om de kan bli lite enformigt ibland med alla dessa sysslor man gör här hemma och så och såklart ser ju allt då man väl spenderar mkt tid här hemma ju även om man såklart sysselsätter sig o är iväg o gör andra saker emellanåt så tycker jag de är jobbigt att man blir som lite extra stressad ut av att man vet att de och de och de måste göras och speciellt då man vet ju om att man innerst inne har ju tiden då man är hemma , men finns ju mycket annat man vill göra än att bara plocka, städa, tvätta lagat mat ja o.s.v ni vet :) hehe.

Älskar verkligen den här tiden då man är hemma och kan ta dagarna som de kommer o göra vad man känner för visst de är ju inte lika lungt o detsamma som när man bara hade en men bara att slippa anpassa sig efter en massa tider o tidiga morgornar och sånt att veta att man inte behöver göra nå om man inte känner eller vill det är skönt de ;).

Ja annars så har jag även hunnit igår införskaffa mig äntligen ett par underbart obeskrivligt sköna promenad skor från intersport på storheden som dom även hade nedsatt på 50% så de var ju toppen hade kostat 1200:- men fick dom för 490:- så de var ju toppen och man märker enorm skillnad att det är riktiga promenad skor som verkligen gör skillnad för både belastningen på ryggen att man går rakare i hållningen med barnvagnen och sen så känner man i både ben o lår hur de tar av promenaderna med så man får lite gratis träning säkert där emellan o är ju inte dumt och det var ett par svarta snygga Reebook Easy tone jag köpte och kan verkligen rekommendera dom starkt underbara skor finns inte! :).

Har bättre idag i tån sen ja fick igår den hemska blåsan på tån efter den över 2 timmars promenaden som höll på ta dö på mina fötter o rygg verkligen så skönt med förändring nu då man har så sköna skor o kan gå hur skönt o bra som helst med dom.
Blev tyvärr ingen promenad idag då vi behövde storhandla hit hem o tog sin tid efter att man plockat undan o allt efter middagen och sen så regnade de tyvärr också vilket inte gjorde en speciellt sugen då heller att gå o bli dyng blöt så man blir förkyld eller nå i onödan... !

Igår annar så var jag förbi på kvällen Sara och satt o surra och hade Emilio med mig som var med o nöjd och fick träffa Stella saras minsting som var o är så nyfiken i han o vill känna o klämma på han blir alldeles ivrig så sött... hehe ;). Synd att tiden bara går så fort när man har trevligt och sånna gånger o så önska ja man bodde allt närmare sina vänner man umgås o träffar emellanåt o så då ja inte har så många ja direkt umgås här ute så de är lite synd då när man har så långt till de andra kompisarna och så men får väl se hur de även blir när man nu behöver större om de blir att bo kvar o byn eller inte är som både och känner man väldigt fint här ute o trivs så bra o barnen har de så bra på skola och dagis verkligen , men samtidigt lite less då man bott här hela livet ju och vore skönare att bo lite närmare sina vänner o stan och samt bra för om fredde skulle ha närmare till sina vänner o framför allt närmare till jobbet så han kunde cykla eller gå ju vore ju inte helt fel då man bara har en bil också och skulle slippa använda bilen då så mkt o slippa allt för dyra bensin kostnader som de är nu ju helt sjukt ju..... så man funderar hela tiden fram o tillbaka o är verkligen inte lätt o veta eller ta nå beslut heller man vill ju att de ska kännas rätt o bra och det är ju verkligen tyvärr så dyrt med hus o speciellt här ute så de med gör ju att man går o funderar o funderar emellanåt då man blir påmind om hur litet o trångt man faktiskt bor.... hehe.

Annars idag så var jag och Emilio som dock sov och hälsade på Aina och Patrik och deras lilla Leo som är så sött och han fick ett litet paket som han kan växa i från Emilio ;).
Ska bli kul o se när de är hyfsat jämn gamla o se hur de blir när de växer upp o blir nya lekkamrater ju ;).

ja eftermiddagen och kvällen idag har varit lugn var iväg på em och handlade hem mat och annat som behövde fyllas på här i hemmet som var slut så det var skönt o få de gjort då jag verkligen HATAR annars  och handla sååååå trist såååå trist verkligen....
Sen så snabb duscha ja en sväng efter Emilio åt sitt sista kvällsmål och nu sitter jag här efter Emilio äntligen somnade efter som vanligt på kvällstiden innan läggdags blir jätte gnällig o gring o inte lätt o veta vad de beror på tror inte magknip då han verkar inte ha ont utan kan vara att han besväras av förkylning han verkar vara påväg att få då han har smått snor som runner o sen hör man en hel del rosslande o så som en perkulator låter han tung andad då han sover så hör man hur de rosslar från lugnorna o från näsan svår andas... får hoppas de ine blir värre så de inte behöver inhalera eller nått sånt iaf!! :).

Nej  nu ska jag ta och betala bort tråkiga räkningar och sen kvällsfika lite innan sovdags imorgon ny dag och fredag såååå looovely med fredag o helg o fredagsmys sen hela familjen och imorgon på dagen blir de i övrigt lugna puckar då ja behöver de o lite lugnt ibland med o inte behöva göra så mkt utan ta de som de kommer o göra lite i sänder! :).

Tack och godnatt!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar