fredag 27 april 2012

Imorgon Arcus loppis!! ;)

Ja då var denna fredag snart även över kvällarna går så himla fort dom med och helgerna med ju, men imorgon väntas iaf Arcus loppisen  tillsammans med  brorsans tjej Rebecca och hennes mamma som skulle med och även min syster Maria som man ser mycket fram emot och ska bli kul o se och hoppas på fynda nått trevligt iaf även om jag inte ska ha nå speciellt men kul o gå o kika o ev fymda nå bra och fina saker man vill ha eller behöver ;).

Annars ikväll så efter den super goda mys middagen som bestod som sagt ut av tacos idag så har vi varit och hälsat på Lillebror Daniel och Rebecca och deras son Linus och även storebror Johan kom förbi o fikade o surra en stund, de var allt längesedan vi var o hälsade på och de var på tiden o alltid kul o fara då och hälsa på folk ju :).

Annars så har de varit ganska lungt duschat o lagt ungarna och Emilio somnade ovanligt fort ikväll och inget grinande som brukar vara på kvällarna innan han ska somna utan en hel nöjd gosse som surra o var så glad då pappa bytte om till pyjamas och låg o surra o skratta o gjorde en massa ljud och både armar o ben gick i ett som rena trumpinnar... haha så de var riktigt kul o skönt att se men han har varit riktigt glad o nöjd o sovit väldigt mkt o bra idag vet inte vad de beror på men kanske lite av förkylningen o rosslande som gör att han är extra trött kanske...

Nu sitter man bara vid datorn som vanligt o karln sitter vid sin datorn o vi båda små tittar lite på tv med såklart men de är ju inget ovanligt men så är de ju och kanske vanligt bland småbarns föräldrar antar ja att de kan bli ibland emellanåt lite tid på varsit håll då man inget speciellt gör eller så?? ... haha

Har idag även suttit och kollat igenom för skojskull både senaste papprerna från förlossningen med Emilio:s och sen även de andra 2 tidigare med de andra gossarna tycker de är så kul o intressant o titta tillbaka o jämföra o.s.v. ju och minnas o tänka tillbaka på de hela hur allt var o gick till o så :).
Måste dock höra och hoppas på att man kan få av bm utskrivet lite mer info ang allt kring förlossningen med Emilio då ja bara fick ett ut av papprerna diagrammet hur de gick till hur öppen man var o hur många värkar man hade o ja allt sånt som är o visas på de diagrammet eller vad man kallar de och vore kul o ha de andra papprerna man fick förut mer utförligt o skrivet och sen lite poäng bedömningen o allt kring från hela förlossningen från början till slut som ja såg man hade skrivet på de andra olika pappaer så ska höra med bm om hon har de vilket de borde ha och kunna få ut och kunna skriva ut en då de kommer ju som åt de mesta nuförtiden via datorn ju så måste fråga om de nästa gång vi ska i början på maj och få dels första vaccinet 3 månaders och sen väga o mäta han för så kul o ha kvar sånt i titta tillbaka i ju och jämföra och så :).

Åh måste till veckan gå o höra oss för o beställa smörgåstårtorna till dopet och inhandla lite bak ingridienser och sånt till de vi ska baka själva till dopet och så till veckan så man har de gjort o klart inför allt annat som man ska fixa o duka sedan o ha sig så då kommer man väl ha nog fullt upp men mysigt och kul med dop igen och träffa alla som ska eller kan vara med oss på denna stora dag för Emilio:).
Måste även börja kolla lite saker o ting inför Elias resa till turkiet och de vad han behöver ha med sig då de ska snart åka så man ser att man har de han behöver ha med sig :).

Nåväl nu ska jag se lite tv o så, ha det så bra sååå läääänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar