söndag 29 april 2012

I lugnets tecken!

Ja denna söndag har allt gått i lugnets täcken verkligen men det är väl så det ska egentligen vara ändå då det är söndag.. haha :P.
Dagen har inte bestått ut av mycket utan på morgonen har de varit de vanliga morgon rutinerna och sen så blev de att vara ute på fm ett tag i det sköna soliga vädret och bror och rebecca och lilla Linus kom förbi hit då de hade promenerat hemifrån från gammelstad för att hämta deras bil som stannat igår men funkade idag som tur var, så blev lite varmt och gott kaffe ute på altan en sväng.
Sen så ringde freddes mamma och pappa och sa att de fanns tårta som de hade att bjuda på att fika då freddes mamma fylldde år idag så blev att fara en sväng o fika och barnen fick vara där ute och leka på gården en sväng innan de sen blev att fara hem att laga lite lätt middag som bestod ut av risgrynsgröt och ägg och kaviar mackor till enligt barnens önskemål då vi hade de hemma :).

Sen så har kvällen varit lugn och har bakat en sockerkaka i kväll m. glasyr och strössel som var mycket god och utsökt :).
Nu har sen en halvtimme sen så fick lille Emilio sitt sista kvällsmål så han sover så gott här intill mig i soffan under täcket mitt så nu blir det bara att se lite tv och sitta lite vid datorn innan det är sov dags på ett tag! :).
Imorgon är det valborgsmässoafton och då jobbar fredde halvdag och sen blir det att fara ut till hertsön och fira valborg med några vänner till fredde  och mig och en massa andra som var bjudna dit och grilla och umgås och sen se majbrasa förhoppningsvis för barnen och så :).

Åh som jag sagt tidigare så är jag och fredde grymt sugen på att hitta nått eget och nytt men är ju grymt sugen på att skaffa större och eget då vi verkligen vill och framförallt behöver större då man blir less och är påfrestande då man har så trångt som man har det men är inte så lätt heller att veta hur vi ska göra med allt och vart vi vill bo det går som fram o tillbaka med allt kanske där eller kanske där eller hus eller lägenhet tankarna går så fram och tillbaka skit jobbigt då man har jobbigt läge då man just nu när man inte jobbar går ju på lägre betalning än när man jobbar ju och sen så är det ju även så dyrt med hus nuförtiden och så speciellt här ute men överallt nuförtiden tycker man ju helt sjukt ju tyvärr....
men vi är som båda sugna eller fredde har alltid varit sugen på att flytta närmre stan och så trots han såklart trivts så bra här ute o de är så fint men är ju sjuka priser o köpa hus här ute och sen lägenheter finns de inga stora som man själv behöver och sen så är de ju lite mer fördelar också att om man kanske har närmare till jobbet ju och slippa pendling o kanske kunna cykla o så till jobbet istället och sen är de ju vi båda som har vänner o bekanta mer nuförtiden närmre åt stan o de hållet än hit ut så det är som mycket som talar just nu för att överge denna fina by men men vi får se inget som är bestämt eller nå än så de kan hinna vända och ändras beror ju helt på, men är som sugen på att hitta nå ev på skurholmen eller mjölkudden eller så som ligger mkt närmare stan o närmare för fredde till jobbet och då ja mest som jobbar med mot stan o längre bort och sen är de ju som lite utanför med och fint på både mjölkudden och skurholmen o så och mkt fint och promenad sträckor finns de gått och fint på både ställerna och närmare till sina vänner o så, men men vi får se hur vi kommer göra vi har ju tid att tänka och så men är som sagt allt påfrestande då de är så trångt som de är o vill ju så att barnen ska få egna rum o man kan få fixa o göra fint i så fall i deras rum så de blir fint o ordning vore ju underbart nåväl snart är de väl ens tur o få lite lycka och saker o ting som man drömmer om!! :).

Ha en fortsatt bra kväll iaf alla ni läsare!!


Ne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar