måndag 23 april 2012

Trött mamma idag....

 Ja idag är man allt trött och inte så konstigt kanske då lilleman för ovanlighetens skull hållt en vaken och tjorvat och varit missnöjd sen 04 imorse fram till efter 06 nångång sist ja kolla på klockan och sen har vi iaf lyckats somna om en stund till strax efter 08 nångång då ja vakna o kolla på klockan och storebror Liam kom o myste med mig och lillebror i sängen då pappa och storebror Elias åkt till skola och på jobbet.
Man var lagomt seg och trött kan ja säga er när man vakna o tänkte åh kan man inte få ligga kvar några timmar till vilket man gärna gjort men de går inte när man har Liam hemma och och inget dagis för han och så, så var bara att stiga upp och äta lite frukost och göra oss klara och hoppades på att bli lite piggare under dagen vilket man brukar bli när man väl sätter fart och så blev det med och hade aningar att de kommer bli en tidig kväll då man inte fått sova som man brukar o fått stiga upp någorlunda tidigt... hehe.

Nå väl efter de var gjort så gick vi in till mamma en sväng (barnens mormor) och surrade en stund innan de var dags att fara mot örnäset då vi skulle och hälsa på Emma en som jag låg inne samtidigt som på bb visade de sig då hon fick dagen efter vi fick Emilio fick hon en Liten dotter Hilma och de visade sig att hon kände vår gemensamma fina vän Aina då hon frågade mig på bb om ja var kompis eller kände Aina då hon kände igen att hon skrivit o gratulerat mig på facebook då vi fick barn så de var ju lite kul hur de kan bli och så, och de var mycket trevligt och roligt och hälsa på då hennes son gunnar som är ett år yngre än Liam lekte jätte bra tillsammans ju och hade roligt och Liam tyckte gunnar hade mycket roliga leksaker o ting att leka med som föll direkt i hans smak som de lekte med och de bästa var nog en skoter och en stor blixten mc queen el driven bil som de kunde åka o rymmas tillsammans i ;)
. Och Liam blev bjuden på lunch där när vi kom dit så både hon och gunnar åt korv och makaroner hur mkt som helst antar att de åt bra och så när de hade nån kompis som åt tillsammans med. Och sen blev de lek och fika och surr för mammorna och lite matning för de minsta barnen små och var som sagt jätte trevligt o kul när man lär känna andra som har barn och i samma ålder och så ju :).

Sen blev de att fara hem och hämta hem Elias från skolan och till att laga lite middag då de blev fläskpannkaka och glass o lingonsylt till middag mums enkelt och gott ;).
sen blev de en promenad med vagnen med Emilio då han inte sovit som han brukar idag då vi varit iväg och i övrigt varit lite gnällig idag och missnöjd idag ovanligt nog men vet inte om han håller på bli förkyld eller nå då jag hörde han lite rosslig o snorig så kan vara de som besvärar han får hoppas han inte blir värre iaf, då ja just idag sa till Emma som vi hälsade på att våra barn är typ aldrig sjuka typ 1 gång per år och då skojjar ja inte men skulle kanske inte sagt så om de blir Emilio som får nått... hehe

Nåja nu är mamman som sagt rätt trött och nu är de läggdags för de stora och ska nog väcka lilleman om han inte vaknar snart då han kanske annars blir vaken länge på kvällen om han sover allt för länge, men men är man inte så kry kanske man sover bra ändå återstår att se hur kvällen/natten blir, håller tummarna på bra iaf ;) .

Nå väl helgen i övrigt har varit riktigt lugn med trevlig o varit o hälsat på barnens kusiner i örarna och så och haft lite mys här hemma framför tv:n och annat gotta :).

Nåväl önskar alla en fortsatt trevlig kväll då ja ska som sagt gå o lägga ungarna!

Tack o hej !!
Kraam/ Johanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar