onsdag 29 augusti 2012

Tripp till Piteå :)

Ja då har man kommit hem för drygt 1 timma sedan efter en tripp till Piteå med Rebecca och Linus och var precis de jag behövde kände ja få komma iväg o se annat o göra annat o slippa tänka o fundera o ha sig och bara gå o kika på allt fint och saker o ting man ville ha och kan faktiskt önska sig då man snart fyller år ju också ;). hehe.

Emilio och Linus var inte helt med på noterna under hela tiden men gick ändå rätt bra och inte så konstigt Emilio som börjat vara så mycket i farten o rörlig och Linus som över 1,5 år är de inte så konstigt att de inte vill vara med hur länge som helst på noterna.

Men nu har man kommit hem o återhämtat sig med två stora koppar kaffe då jag blev så ofantligt trött då jag kom hem ögonen ville bara typ igen så trött så trött men med kaffe så känner ja mig betydligt piggare o mer energi, tänka sig vad koffein kan göra som kaffe de har verkligen stor påverkan om man säger så ;).

Snart är det dags för matlagning åter igen och idag blir de bara nå enkelt som Wokgrönsaker o Äggnudlar o sweetchilisås ;).

Sen väntas de att fara och uppvakta o fika hos storebror som fyller år idag, Hipp hipp hurra för brorsan!! :).

Kraam Johanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar