lördag 2 juni 2012

Lördag!

Ja då har vi lördag idag då och denna dag har varit allt lugn från morgon då vi fick alla barn o en själv sovmorgon och lite morgon mys tillsammans på morgonen i sängen ;).
sen blev de att stiga upp och göra frukost åt oss o de större kidsen efter de att Emilio blev tankad och fick sin frukost före oss.
Sen så var det bara att göra barnen och en själv klara för dagen och barnen har varit ute o lekt och Elias haft kompisar här och lekt.
Emilio sover ute gott i vagnen i den friska luften o peppar peppar har han nu sovit ett tag , för det är vissa dagar han haft lite tjorv o inte alls velat sova mycket på dagarna o varit lite små grinig där med om han inte får sin sömn som han varit van vid..hehe.

Jag har även stått och försökt göra och fixa till frisyren min sen ja klippte mig så även om de är en simpel frisyr o inte mkt hår att fixa till mer än uppe på skallen så är det ändå en hel del jobb att få det som man vill då man behöver få det att bli som man vill så de hålls uppe o bakåt med massa volym så de ser ut för nått ju, och de tar lite tid o få till de som sagt trots sina produkter av saltvatten spray som ska stadga de och sen lite bättre vax och sist men inte minst lite pulver volym som man stoppar i håret/hårbotten så de ger extra mycket volym o blir stående volym och efter lite slit o så så blev de någorlunda bra tycker jag, men de blir ju som aldrig lika fint o proffsigt o snyggt gjort som när frisörerna gör det hur man än försöker och med alla dessa produkter man har konstigt nog, men de måste ju vara att de har ju nå magisk i fingrarna och med tekniken o allt som gör att de blir så bra... :) hehe

men annars har de varit riktigt lugna puckar hitills denna lördag och vi måste ju även vänta på att få höra ut av fredde när vi ska o hämta honom från stan då de kommit dit efter att fått skjuts av en från jobbet dit från där de varit i stugan så blir att hämta upp honom sen när han ringer att de är på väg därifrån :).
Sen är det tänkt att vi ska grilla till middag o de ska bli mumsigt o sen blir de nog en lugn o mys dag med la famille och kanske ta en lång prommis tillsammans innan man på kvällen nog bänkar sig framför tv:n som vanligt ikväll!! :).

Avslutar det hela och bjuder på några sköna bilder på Emilio från gårdagen med sitt nya babygym som hade kul med!! :).

Kraam Johanna.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar