måndag 18 juni 2012

Helgen kom och helgen gick!

Ja helgerna och dagarna går allt fort tycker man knappt hinner med dagarna alls så är de kväll så är de läggdags så är de ny dag och ja så håller de på helt sjukt ju och tycker lilleman Emilio bara växer o växer på tycker det borde sakta ner lite grann eller finnas en paus knapp kanske... haha.

Nå väl helgen kom och gick och under denna helg har vi hunnit med god mat som grillat på fredag och sen blev de att se EM matchen mellan Sverige- England som inte alls gick nå vidare utan förlorade och där med nu ute ur EM som vanligt hade inte väntat mig nått annat men i alla fall mycket trist att de går så dåligt för Sverige nuförtiden de senaste åren när de gäller inom fotboll, blev sent den kvällen då vi var med broder och han hade massa vänner som han bjudit över till mamma och deras hus då de grillade o drack där o såg matchen då mamma var iväg så och pappa var hemma men de skulle varit i stugan var de tänkt men mamma skulle på nån annan resa så blev inte av och detta hade de planerat sen ett bra tag så, men de var trevligt och det blev som sagt sent efter 01 tiden man kom i säng och broder o hans vänner åkte vidare sen ut.

Sen lördagen så hade vi sovmorgon vilket var mycket skönt och sen blev de att njuta av de fina vädret ute som var då och sola och blev även lite gott fika ute på altan av de nybakta jag hade bakat tidigare i veckan och blev även att ta fram lite ute sommarleksaker åt barnen och ta fram de stora parasollet och de så vi har ute nu i sommar och sen blev de även middag ute på altan och sen på kvällen blev de efter att barnen lagt sig för natten så såg vi en film jag och fredde men vi båda var riktigt trötta sen att ha varit ute hela dagen lång och varit uppe sent kvällen innan så somnade vi ifrån bägge filmen då den inte heller var så spännande och bra som vi trodde safe house hette den föressten...

Sen så söndag så blev de att efter vi med fått lite sovmorgon så gjorde vi oss hela familjen klara för ännu en dag och sen begav vi oss mot staden och shoppade lite nya sommarkläder till mig och barnen till våra garderober så blev 2 par olika jeans shorts och ett blått axelbandslös linne (har märkt nu förtiden att jag passar mycket bra i andra färger som ja inte vetat om eller provat våga förut genom klädesväg så är ju roligt att man upptäcker andra fräscha färger med man passar i, men jag har ju allt blivit tuffare o modigare på prova nytt när de gäller även klippning och annan förändring med).
Sen hitta ja även  2 pack nya svarta leggings som ja behövde då mina andra var så fula och sen så hitta ja även ett par svarta taighta leggings som ska hjälpa till att hålla in magen och få bort de fula man har och vill bli av med som ska synas och ge finare former där med så ska bli spännande och pröva dom med :). Hittade även nya sockar åt mig med då ja verkligen behöver akut nya då ja hade inga kvar då de blivit hål i alla... hehe
Sen så hitta ja 2 olika par nya shorts åt Liam då han verkligen behövde nya , då Elias har fått massvis o har massor då han har sen förra året som var stora då på han och sen nya han fått för i år innan han var utomlands till turkiet :). Sen hittade ja även 2 olika fina skärp som ja köpte åt pojkarna då de behöver båda verkligen nya så de var bra o äntligen fyndat de då de ofta iaf på jeans o så behöver skärp då de alltid är så stora på dom i midjan fast de är deras storlekar ju.

Sen så blev de lite snabb shopping på storheden av lite påfyllning av de som var slut här hemma små saker och sen var de dax för mig att göra entré på gymmet tillsammans med min tränings kompis Carro som fixat så ja kan träna med henne på hennes jobb och är mycket bra o fint där och massor varierande tränings maskiner och redskap att använda sig ut av så de har varit riktigt skönt och härligt att komma igång och alltid roligare med bra och peppande tränings kompis ju :).

Sen idag måndag ny vecka har jag och barnen tagit de mesta dels lugnt här hemma o njutit av ganska bra väder och varit mesta dels ute på fm o lunch och sen på em blev de att vara inne och plocka o städa o så här hemma så man har lite ordning o reda här hemma och vikte bort lite ren tvätt innan de var dags för matlagning som bestod av att stå och steka massvis med plättar till oss alla och sen så fredde har som vanligt till matback till jobbet varje dag som han alltid har så var mycket gott med plättar.
Sen blev de en promenad till gymmet med Carro härifrån och sen blev de ett till svettigt och hårt träningspass helt färdig efteråt men helt klart värt de och lika att köra på hårt när man väl är där så blev lite varierande kondition av både crosstrainer , cykling, springa på löpbandet snabbt och sen lite träning av armar på de olika maskinerna/hjälpmedlerna man har hjälp av och sist men inte minst plankan och lite stretchning efteråt och sen cykling hem så kan säga att de kändes då man skulle cykla hem o speciellt då de var bitvis uppför... haha

Sen blev de dusch och mys med lilleman som blev så glad o nöjd då mamma kom hem och sken upp som en sol ;). Sen duscha ja innan de var dags för lägging av barnen stora som små och sen bara suttit o återhämtat en från dagen o träningen genom att suttit framför tv:n och datorn!! :).

Nej nu är de nog läggdags en ny dag imorgon!!

Vi höres!

Kraam Johanna.


                                       











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar