tisdag 26 juni 2012

Jag lever, uppdatering kanske?

Ja anledningen till att jag inte har uppdaterat på ett tag här på bloggen är dels att de varit så mkt senaste tiden och tycker tiden på dygnerna hinner man knappt med borde finnas mer timmar på dygnet till saker och ting som man vill eller vill hinna med... haha.
Sen så är det också så att de inte varit så mycket att skriva sista tiden då dagarna har varit ganska inrutat senaste veckorna känns de som på veckorna, speciellt då man inte har någon bil på veckorna och barnen är hemma då det har sommarlov är de inte lika lätt och bara fara iväg sådär...

Ja men i varje fall har mesta dels av senaste veckorna bestått ut av att ta hand om alla barnen här hemma och försöka njuta av tiden emellanåt och emellanåt blir man gråhårig av allt jobb och tjat o så men vilket som tur inte är så ofta nu när det är sommar och barnen är mesta dels ute om dagarna :) hehe.
Sen så har dagarna även bestått ut av att träffa andra vänner o kära med deras små och så och sen såklart har de börjat bli mycket träning med finaste vännen Carro som jag nu tränar med på gym vilket är underbart och få dels komma iväg hemifrån alla dagliga sysslor och ting man har här hemma som bara rullar på och som behövs göra samtidigt som man ska hinna med allt annat här hemma och med alla barn och så så dessa dagar är inte helt lätt som sagt men klart värt allt jobb såklart! :).

Känner även hur mycket piggare och mer energi jag har fått sen jag börjat träna och känner delvis fast vi än bara tränat 2 veckor drygt nu på gym bara hur lätt kroppsligt o mer ork man fått och uppskattar mer tiden och dagarna man väl är hemma och så bara genom att få avbryta allt genom att få fara iväg o göra undan ett härligt svettigt träningspass o veta att ja gjort mycket nytta för min kropp som ja nu försöker få i form o så någorlunda så ja ska trivas med mig själv!.
Har även bestämt mig på tal om annat att jag ska försöka testa spara ut håret mitt igen och se hur länge de går även om ja vet de tar ju tid men med mitt ogräs till hår som har tendens till att växa så snabbt annars när ja klipper mig så tar de väl inte så länge men om man ska ha långt så tar de ju tid men men har inte bråttom så :).

Annars rullar de på här hemma då barnen har sommarlov med och Emilio växer som bara den älskade lill hjärta vuxit o blivit så stor sen han börjat äta smakportioner och så och är inga små portioner han äter nu av de ja barnmats hemmalagade storkok ja brukar göra o frysa in som man brukar göra i isfacks kub aktiga så räcker de o så ett bra tag då man gör mycket av alla olika saker som han nu hitills har smakat, har prövat broccolipuré , majspuré, palsternackapuré, ärtpuré morotspuré , och sen med potatis alltid till de olika men har även fått smaka olika frukter som man mosat o blir så bra när man använder med rivjärn på de minsta så blir de som mos, har provat päron, äpple samt mosat banan och sen har ja även nyss börjat testa fisk som lax och torsk puré som han gillar mycket bra med, ska sen testa kyckling o köttfärsås sen för han äter då allt och gjort de redan från början inga problem och inte heller att dricka vatten det går bara undan så är skönt o ha en unge som äter det som serveras ;).
Sen så äter han ju även gröt på morgon o kvällen vilket han älskar o tycker såklart mycket om som brukar vara alla små barns favorit ju, och självklart ammar han ju delvis än och får lite ersättning på kvällen o så på morgonen så inte konstigt han växer så de knakar, är mysigt med all utveckling med också som börjar hända för nu har han börjat surra o skratta o ha sig o somnar själv i sängen på kvällarna och ligger underbabygymmet o surrar o tar i saker ibland o rullar från sida till sida o ibland försöker man komma ihåg o träna att han får ligga på mage med o träna för nacken o allt o träna motoriken att vilja ta sig fram så småningom o han riktigt skjuter ifrån sig o kämpar på bra o far med benen o allt.. haha

Sen annars i midsommar så har vi firat den genom på dagen så var vi på konformation för syrrans äldsta dotter Emelie i nederluleå kyrka och sen hade de att de bjöd efteråt på lunch skink och lax o räck paj mycket gott var de och sen blev de jordgubbsmarängtårta till efterätt till kaffet så underbart gott o syrran är en hejjare på allt inom matlagning o bakning o testar alltid massa nya saker :):).

sen på sen em/kvällen blev de grillning och sånt med vänner till fredde och mig och vi var här o grillade och umgicks och surrade och de drack öl och sånt de övriga inte jag såklart då då ja delvis ammar än så vill ja inte än riktigt, men vi var ute hela dagen o kvällen/natten lång typ till 02 typ blev de trots de jobbiga myggen men var mycket trevligt som vanligt och lyckat!! :).
Sen lördagen var vi på tivoli med barnen och sen tog en mys lugn dag med tacos till middag och sen film på kvällen och så och söndag var inget speciellt egentligen utan bara lugnt!!.

Nå väl nu har de varit lite uppdatering i varje fall så ni vet att både jag och bloggen lever än trots allt att de inte blir lika ofta som förr... haha


Lägger upp lite bilder från syrrans dotters konfirmation och annat smått o gott från då och senaste dagarna!

Kraam Johanna.

Elias och Liam i lekpark

Elias gungar ;)

Elias och Liam i lekpark!


Emilio ute i vagnen sittandes ;)


Alla rara barnen mina <3

Emilio och Leo ;)

Thea (syrrans ena dotter av 3 ;)

Lilly(syrrans minsting )

Elias Thea och Liam

Emelie på konfirmationsdagen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar