söndag 3 juni 2012

Vår älskade prins hela 4 månader idag!! =)

Ja herregud vad tiden går allt fort ju och idag fyller vårat älskade hjärtebarn hela 4 månader, vars tar tiden vägen nu får den stanna upp lite grann tycker jag... hehe:P.

Idag är det ganska tråkigt o trist väder så har hitills bara varit lugn och bara gjort oss alla klara för dagen och Emilio ligger och vilar nu en fm powernap och Liam leker med sina leksaker medans ja kollar nätet lite med en god kopp kaffe under tiden med :).
Idag ska vi även på Bvc kontroll för lilleman  13.30 ska bli spännande o se hur mkt han nu väger och hur lång han är tycker dom växer så kopiöst fort på så kort tid bara... :) hehe.
Då vi inte har någon bil idag då fredde var tvungen att ha den idag då han skulle efter jobbet till piteå en sväng för att hämta o köpa sitt nya älgjakts bössa han bestämt sig för att han vill ha och ha en ny vilket ja tycker är onödigt då allt sånt där kostar men å andra sidan är de ju hans stora intresse och vi får älgfärs och älgkött när han jagar ju så det är ju bra de o slippa köpa massvis på affärn o slippa betala massor, så i vilket fall så blir de en promenad till Bvc i gammelstad för mig och lilleman så då får vi iaf dagens motion får bara hoppas de inte regnar allt för mkt ska iaf ta barnvagns regnskyddet åt lilleman o barnvagnen så man skyddar de och om de skulle bli lite dygg regn eller nå så gör de ju inget då ja har en bra vind o vattentät jacka som är super som skyddar en så det är allt helt klart värt o lägga lite mer ibland på vissa kläder o saker o ting ibland då man har igen de och såklart är man ju inte heller gjord ut av socker.. haha :P
Liam som inte orkar gå ska få vara med morbror sin Johan hemma hos Lilly och Thea barnens kusiner då brorsan skulle tydligen vara barnvakt där och Elias prata ja med o lämnade medelande åt fröknarna att han skulle efter mellis på fritids åka till Thea och dom o vänta o vara där o leka tills ja kommer hem o går direkt efter bvc och hämtar dom så blir ju roligt delivs för dom med o få träffas o leka och våra gossar är verkligen bra o leka o busa med de mindre små barnen så då får ju brorsan samtidigt lite hjälp med Lilly som barnvakt.. hehe men det är verkligen tur dessa gånger man behöver hjälp att man har en sån hjälpsam storebror som kan o vill ställa upp dessa gånger man behöver de och de är man evigt tacksam för som ja menar ändå har skola själv vissa dagar o har inga barn dock själv men gör de jäkligt bra kan ja säga o är mycket omtyckt av alla dessa barn som finns i familjen en riktig favorit i alla barnens ögon, och kommer den dag om han får egna barn bli en toppen pappa!! :).

Annars igår var de dåligt väder och vi har tagit de lungt igår fick besök av Anna och Alvaro och kevin på kaffe besök alltid lika mysigt och trevligt!!
Sen på kvällen blev de Big Brother finalen att se och var verkligen rätt person Hanna J som vann helt klart!!.

Resten av denna dag består sen ut av hämtning av barnen o sen matlagning av nå lätt och sen lugnt tror jag på kvällen!! =).

Grymt sugen på göra har ja även kommit fram till med fin tattuering med barnens namn o när de är födda med 3 olika större stjärnor där de ska så med fin text som sagt barnens namn o födelsededatum måste bara spara lite pengar till de först!! :). hehe

Tänkte sluta detta inlägg med en bild på vår underbara finaste prins som är 4 månader idag!! =)

Kraam Johanna.


Vår älskade lill prins hela 4 månader idag!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar