fredag 6 juli 2012

Fler timmar på dygnet!!

Ja som rubriken lyder så borde det allt finnas eller införskaffas fler timmar på dygnet helt klart för tiden och allt man vill hinna med på en dag känns som att tiden på dagarna räcker inte riktigt till så om de fanns fler timmar på dygnet kanske de hade underlättat och man hunnit med allt de man vill göra eller hinna och som t.e.x. att hinna skriva här med har haft fullt upp om dagarna och vissa kvällar har man varit så trött o slut eller kommit upp nå annat så då har man bara inte orkat sätta sig o skriva här helt enkelt.. hehe!

Men dessa senaste dagarna i varje fall sen jag sist skrivit har bestått ut av att vi haft besök förra helgen utav freddes bilogiska pappa från Sundsvall som var över helgen o hälsade på och vill träffa oss nu i sommar då vi var sist där så ville han komma upp o hälsa på o träffas och hinna träffa den senaste minsta grabben med ju som låg i magen förra sommaren då vi var dit.. :).

Helgen då han var hit bestod tyvärr utav dåligt väder lördag o söndag så på fredag kväll då han kom så blev de iaf grillning kött o klyftpotatis o cesarsallad m. bearniesesås och sånt gott till då de var bra väder och vi hade innan varit till lekparken med Caroline och hennes döttrar Nika och Nova så då fortsatte vi med att äta gott och umgås o barnen fick leka av sig o vi surra på en massa under kvällen och såg lite tv och åt fruktsallad som efterätt och sen fortsätta se tv då barnen lagt sig för kvällen.

Emilio fick en liten present en liten mjuk vovve som han tyckte jätte mycket om och såklart skulle surra o smaska o smaka på hehe..
Lördagen blev de lite sovmorgon och sen blev de att de regna o var trist väder så då umgicks vi bara inomhus o pyssla o såg lite friidrotts EM på tv som var då och sen så var fredde även ett par timmar då den dagen då han lovat sina föräldrar att hjälpa och flytta då de skulle flytta till sin lägenhet de skulle få flytta in i den helgen och då de renoverat färdigt den innan de skulle flytta in där och de sålt nu huset.
Sen blev de uppehållsväder på em så vi tog oss en lång promenad allesammans o visade runt lite här i sunderbyn och så och sen blev de att laga middag tillsammans som bestod ut av lövbiffs rullader potatis grönsallad m. fetaost och rödvinsås och bearniesesås och vitlöksbröd till mycket gott , sen resten av kvällen blev de och sitta och surra på framför tv:n och såg lite film som var och så och var rätt trött så blev en sen kväll igen efter 00.00 tiden iaf men mycket trevlig dag :).

Sen söndag blev de frukost och lite lek o bus innan farfar skulle åka hem till sundsvall då de är en bit o köra och han ville hem i tid och sen var de fotbolls EM finalen på tv som han ville hinna hem o se så han for redan där hem vid 10 på morgonen på söndag!.

Sen på söndagen fortsatte de lek och fara och hälsa på Therese och Micke ut i avan så våra grabbar fick träffas och leka med deras grabb Liam som är i våran Liams ålder och sen fick vi se hur de bodde och surras vid och de små Emilio & Theo fick träffas då de är rätt så jämn gamla några månader emellan bara. Mycket trevligt och fint bodde de och barnen blev bjuda på både varmkorv till lunch där ,glass, melon fika och saft och jag nöjde mig med kopp kaffe då ja fortsatt hålla mig från allt fika och socker o allt sånt och de har bara gått toppen o skönt o slippa ha sånt söt sug och begär så nu förtiden och många veckor/månader har ja knappt fika eller inte ätit nå godis eller dricka eller nå alls utan bara LOKA som dricks här hemma hela veckor o helgerna o är riktigt gott o går bra, men givetivis så kommer ja här framöver fika o smaka ibland saker o ting men ALDRIG som förr utan nån enstaka gång så är man nöjd men bra så länge man klarar sig utan tycker ja och inte blir att för ofta och en ful ovana igen!! :).

Sen på söndagen fortsatte de besök till Örnvik och hälsa på Ulrika och Micke och deras barn Sam & Ika och de med bodde super mysigt o fint och barnen lekte på jätte bra tillsammans och hade så kul så och där blev de med mer fika för barnen och kaffe endast för mig och ja var nöjd och trevligt o träffa och surra o umgås med andra i sin närhet som har barn och i samma ålder typ o så så barnen kan ja säga var mkt nöjda efter denna helg vilket ni säkert förstår :) hehe.

Sen så har dagarna med bestått såklart av massa träningar och pass med finaste vännen och träningskompisen Carro och är så underbart kör 3-4ggr/veckan och känns verkligen allt bättre o resultat kroppsligt o på vågen lyckats gå ner 3 kilo nu o känns kan ja säga så de är underbart o går ju även emellanåt mina promenader och gör våra mag o ben o rump övningar både på gymmet och hemma och är riktigt skönt :).

Sen så har dagarna bestått av lek här hemma också och ner på stranden med barnen på grundet och badat med Caroline och hennes töser Nika & Nova :).

Vi har även hunnit varit förbi en kompis ja lärde känna eller ha kontakt efteråt när vi låg samtidigt på BB tillsammans då v fick Emilio och de fick deras dotter Hilma och vi träffades igår torsdag och var och hälsade på en sväng o mina större pojkar fick träffa och leka med deras äldre pojk gunnar som är i Liams ålder och sen var de även en annan vän till Emma och deras dotter så de var mycket bus och lek o badande och hoppa studsmatta och fika för barnen och kaffe o saft för oss vuxna så det var mycket kul o trevligt o uppskattades mycket ut av barnen denna dag med och var ju strålande väder med och man har nu dessa senaste 2 dagarna fått ordentligt med färg så de är ju toppen och skönt de med att fått då ja annars aldrig brukar få färg, men skam den som ger sig ... haha! :P

Emilio har även fått sin andra vaccin som också bestod ut av två sprutor denna gång igår med och han var duktig o skrek bara till då han fick den sen var de lungt, men sen på em igår efter gårdagens träning märkte vi att han var kokhet så han hade såklart fått feber av vaccinet så var bara o köpa alvedon o ge han då han var riktigt besvärad ont i benet o grinig o feber o varm o hade som frossa o små skakningar av febern stackars lill grabben... men men han har sovit bra i natt en hel natt från 22-06 och sen vakna för att amma och sen somna han om till 9 på morgonen helt underbart o skönt :).

Vi var även och träffade lite släkt som är uppe här o hälsar på och som bor i mormors hus då de grillade igår o umgicks o åt gott så var förbi trots allt med lilleman en stund iaf så barnen lekte o träffades typ hela familj, kusiner, tremänningar och besökarna från söderut som är min mormors brors barn var de o deras barn som var här o semestrar! :).

Nå väl detta tycker jag är en väldigt massa uppdatering från senast och har säkert glömt massor som hunnits med men allt kan man inte komma ihåg dagarna rusar ju bara förbi en och som sagt de borde finnas mer timmar på dygnet för att hinna med och som ni förstår efter allt ja skrivit så har man inte haft tiden o skriva då man hinner njuta av denna lediga sommar man är mamma ledig och njuter ut av de dagar här ute på altan o i övrigt hitta på en massa kul med barnen... hehe!.
Snart semester sista veckan nästa vecka fredde jobbar ska bli niice med all semester o planer vi inplanerat nu!! :).

Tack och hej så länge!

Kraam Johanna.

 Söt Emilio gubben ute!
 Emilio ute på altan!
 Lill funderaren sötnöten!
 Nöjd kille!

Syskon mys ute på altan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar