måndag 23 juli 2012

Sjukstuga här hemma...

Ja nu när man återgått till de vardagliga efter att ha haft inplanerat massor av små trippar och semester roligheter och festligheter som vi var på i lördags med grillning och vin o cider drickande hos Anna och Alvaro som var jätte trevlig o mysig kväll med massa trevligt folk som var både känt folk och inte men roligt hade vi i alla fall :).

Så nu efter allt roligheter så skulle man ju såklart råka ut för sjukstuga här hemma en själv så trist så trist de var speciellt igår o imorse då ja drabbats av dålig mage och hemskt har de varit med alla magknip o sprigningar på toaletten.... huvva och hade igår feber o lite frossa o nackspärr inge roligt alls så nu lever ja än för säkerhetsskull på bara proviva trots att ja känner mig pigg o så men vill inte börja för tidigt att äta vanlig mat och så... hehe

hade även lagt mig tillgänglig idag för jobb men de gick ju inte då magen än inte är i trim och det är bara ett pass ja tänkt börja med eftersom jag behöver gå ut en dag då för att behålla mina LAS dagar! nåväl blir eller kommer fler chanser förhoppningsvis :).

Emilio har börjat gilla mycket o vara i sin gå stol o är just nu en bra avlastning för en kan ja säga då han annars gärna velat vara i famnen o så mkt periodvis o inte nå länge på golvet , men måste börja ta tag o vänja han att vara mer på golvet o på mage iaf speciellt :).


Nåväl tack och hej så läänge!! :)

Kram Johanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar