söndag 29 juli 2012

Äntligen frisk och kry!! =)

Ja nu kan jag säga att i fredags så blev jag i princip frisk från allt elände jag haft med magen och haft problem och fått springa massor fast jag annars varit frisk o mått bra ju men kan inte beskriva som sagt i varje fall hur underbart skönt det är och slippa eländet då jag aldrig varit med om värre så måste fått i sig nån ordentlig hemsk bakterie eller nå ju då de varade o spelade ingen roll om ja åt lite eller om ja bara levde på proviva eller nå så var de ett evigt springade tyvärr och som varade i typ 6 hemska dagar.... nåväl nu är det över efter ja tog en två tabletter som man skulle ta som ja rådfråga o köpte ifrån apoteket och var verkligen effektiv och glad att de gick över så fort från när ja köpte de hela :).

Sen igår lördag så blev de 40 års firandet av freddes bror Tobbe som är här med familjen och hälsar på på deras semester då de haft lång semester här uppe då de bor ju i sthlm annars så vi hade en liten överasskningsfest för han med en massa olika grillningar av olika maträtter och tillbehör o gotta till och sen var de efterätt till och sen blev de senare på kvällen fortsatt festligheter för de lite halv yngre generationen och så , dock var jag nykter hela kvällen då vi inte hade nån barnvakt och sen så kom vi ju på att vi var tvungen ta oss hem från örarna där vi till höll det hela hos freddes syrra och så för det är så dyrt med taxi och allt o då man som sagt har ungarna funkar de ju inte så men de var mycket trevligt och jag och barnen for senare strax före 00.00 hemma då fredde o tobbe och hans kusin danne fortsatte o for ut på stan en sväng på heroes och båten.

Sen idag söndag har vi varit förbi lillebror danne och rebecca och Linus då de ringde på morgonen o bjöd över oss på kaffe och fika hemma gjorda maränger och olika goda smaker av glass av smaken chocklad, apelsin samt banan mycket gott :). Sen blev de även lek o bus för barnen o hade sig i Linus bil boll hav han har där hemma o busade på alla barnen och rebecca var även med i matchen!! :) hehe.

Sen var tanken att vi skulle träffa freddes kompisar Micke och Ulrika och deras barn Sam och Ika och barnen få träffas o leka på Leos Lekland men då de hade hunnit dit före oss till parkeringen så sa de att de var ingen ide att fara dit då de var överfullt och parkerade bilar lite var som helst antar att de var lite av regnvädret som gjorde saken att de vr så mkt... så de blev fika och lek o bys o surr här hemma hos oss istället och de var lika trevligt det :).

Nu ikväll har de varit lugnt sen vi gjorde tidig kväll för barnen då de varit full rulle här hemma och man blivit trött av allt stojande och liv och sen har Emilio varit lite grinig idag då det varit troligtvis av hans kommande tänder som man ser börjar vara en del vitt där nere och han dregglat hur mkt som helst och både på hans själv o en och ska bita o ta tag i allt han får tag i och i mun och så så kanske inte konstigt man kan vara på topp då hela tiden då de lär klia som bara den.... hehe

Har varit iaf då ja blev lite rastlös trots allt ikväll på en raks promenad ute och använde för första gången min runkeeper och de var intressant o kul o ha koll på hur mkt man gått o förbränning o distans o vart man gått och ja ni vet allt och samtidigt lyssna ja på musik i lurarna från radio i mobilen :).

Sen har ja även gjort bort de tråkiga men nödvändiga som man måste göra varje månad så man kan känna sig lättnad trots allt mitt i allt att man är skuldfri för varje månad då man betalat undan sina räkningar man har varje månad och mitt motto trots de är surt o trist o behöva försvinna o lägga pengar på de så är man glad att man har efter varje månad råd o betala dessa o ändå ha kvar o leva på de som är kvar då brukar ja känna mig nöjd iaf trots allt o tänka att de finns faktiskt dom som har de värre o inte råd o hamnar i sånna skulder o tråkigheter för att de inte har råd eller kan betala så därmed ska man vara glad över hur man har det iaf! :).

Nu ser jag lite på tv på OS och sen sitter lite här datorn o tittar lite innan de är sovdags!! :).

På tisdag ska vi på läkarbesök o 6 månaders kontroll med lilleman då han är 6 mån den 4:e aug så lite tidigare fick vi tid men är ju så semester tider om alla tider inte lätt men blir spännande o bra o höra vad de säger o sen se ny vikt o längd då han verkligen lagt på sig sen han äter nu massor av mat och så! :).

Ska dock rådfråga och höra om de går att byta ut ersättningen som han endast äter varje morgon och kväll mot vanlig skonsam majsvällning från 6 mån som finns som kanske håller honom mättare o längre för han är inte riktigt nöjd märker man med ersättningen sen ett bra tag tilllbaka o tycker han inte håller sig allt för länge heller mätt på det så kanske blir bättre brukar de ju bli när de får nå lite mer kraftigare o näringsrikt som håller honom längre mättare o sover kanske bättre på nätterna vilket ja hört kan ha betydelse o vet att de var så med vår äldsta pojk Elias när han var liten o vi bytte så sov han mycket längre för det är som att det är så vattnigt bara att de inte håller sig mätta o nöjda nå länge!.

Nåväl tänkte sluta detta inlägg som vanligt med lite bilder!!

Tack o godnatt!!

Kraam Johanna.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar