fredag 13 juli 2012

Det händer inte ofta nu...!

Ja det blir inte allt för ofta just nu uppdateringar här på facebook men inte för att det är så mycket att uppdatera nu förtiden här på bloggen då dagarna bara rusar förbi en om dagar/veckorna dessutom, men dagarna ser ganska lika ut just nu som att ta vara på tiden o mys med lilleman och sen träna en hel del som går framåt och gått ner sen ja börjat träna lite mer än 1 månad sen på gym o promenader o våra egna mag och många andra bra övningar som ger bra resultat på vågen och runt om på magen så det är helt underbart men mer ska bort har ja bestämt och de är så härligt när man känner hur de tar och skönt kroppsligt när man tränar o får lite egen tid och som gör att man börjar trivas allt mer med sig själv dessutom och just nu har jag gått ner 3,5 kilo på denna månad men har ungefär bestämt mig att jag ska försöka bli av med 4-5 kilo till så är ja mycket nöjd men med mer o mer träning o håller igång med all träning som jag och carro håller på med så bra och tänker fortsatt på vad man äter och dragit ner o bort vissa saker man klarar utan helt och vissa saker då som man bör inte äta allt för ofta och håller mig vid mina nya frukost o kvällsmåls vanor så ska de nog gå bra detta och komma och nå de mål jag vill!! :).

Annars så har jag och Emilio även umgåtts med nära o kära och fina vänner och deras små barn och så så vi är riktiga livsnjutare nu förtiden och försöker hinna med allt så gott de går och nu är de så skönt för nu idag får fredde semester så de ska bli skönt o ha han hemma och vi hela familjen samlade under 4 veckor och mysa massor på och göra de vi planerat in i sommar som nu åker vi till övertorneå eftermiddagen och är där hela helgen med barnen och freddes syster och barn är ju där och sen skulle freddes mamma o pappa komma dit med på lördag o sova över i deras husvagn och vi ska grilla och basta och gå på marknad hade vi tänkt bara de är väder och sen hälsa på freddes morbröder och moster som också är i deras stuga/hemgård bara en bit bortifrån och så och bara mysa på och dricka och fira vår bröllopsdag vi hade i tisdags i efterhand så vi har köpt med oss lite rosé vin och annan vin och sånt så vi har o unna o mysa på med lite grann!! :).

Sen har vi ju på tisdag- tors nästa vecka far vi ju med freddes syrra och hennes familj till lycksele djurpark tillsammans och hyrt stuga där och ska gå på djurparken o ev bada och mysa på där i kring och sånt så blir också roligt o trevligt för barnen ju :).

Sen får vi se om vi gör nån mer liten tripp i sommar till antingen storforsen om de är väder över nån dag kanske eller om vi bara far till ikea eller nån sån liten sväng annars har vi tänkt bara som sagt tänkt mysa och ta vara på semestern fredde nu har o vi är lediga som hel familj i år o vara här hemma i närheten!! :).

Nej nu måste jag börja små packa inför när vi ska åka i em och ska även hinna fara och hämta hem ungarna från mamma o pappas stuga i rosvik som de är i sen onsdags em de större pojkarna tills idag så ska ja hämta hem dom innan vi ska hinna hämta hem fredde från jobbet vid 15.30 skulle sluta lite tidigare då de är sista dagen så blir niiice det så man har lite o göra o fixa med andra ord! :).

Emilio sover då nu så gott efter trevligt besök vi nyligen haft av Madde och hennes jämnåriga tös Lykke och Mats som var med och Emilio helt utslagen efter de besöket och ätit en hel skål som vanligt med mat till lunch ...hehe ,och dessutom sovit som vanligt sämre i natt som han brukar göra nu förtiden tyvärr... bara bita ihop o hoppas de vänder snart!! :).

Har även föressten bokat in nå pass på kommun så ja inte går miste om mina LAS- dagar ja har inom kommunen så får vänta o hoppas man blir inbokad på ett pass så man har kvar iaf dagarna nu under tiden man kommer vara hemma med lilleman ett tag till!!! :).

Önskar alla en trevlig helg så får vi höras efter våran lilla semester eller nått antar ja att de dröjer innan ja kommer uppdatera får man berätta lite mer om det!! :).

Kraam Johanna.

 Emilio glad o nöjd i sitt nya vrål åk gå stolen!!
 Emilio nöjd!
Sussar så söt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar