torsdag 10 januari 2013

Tillbaka

Ja det var allt längessedan jag skrev här på bloggen då ja inte tidigare prioriterat bloggande på senaste tiden och har som varit mkt senasteg tiden sen sist då sist ja skrivit så har vi hunnit vara med Liam på sjukhuset på avd. 44 barn och ungdoms avdelningen då min far av olyckshändelse råkade i mörkret här på gården backa på Liam med bilen då han satt på sin cykel och han mådde dåligt illamående och var inte inte sig själv och ville knappt prata med oss och var väldigt chockad över händelsen och hade en ordentlig stor bula fått i pannan så vi låg inne för observation där då läkarna inte kunde göra någon bedömning då och de var iaf en hjärnskakning han drabbats av enligt läkarna då han symptomer och som han mådde och så då men tack o lov mitt i allt tragiska så slutade de ju gott vi och Liam hade verkligen änglavakt den em: ).

Sen har de ju sen sist hunnit vara julafton och nyår och allt så var bakning och julpyntande och inhandling av julklappar o.s.v.
Sen kom julen och nyårsafton som varit jätte mysig och både god mat och trevligt sällskap bägge stor helgerna och barnen var mycket nöjda över julklapparna och allt så de var lyckat! .
Vi har även haft våra älskade vänner på besök från Karlstad och vi har haft det så mysigt och underbart roligt då vi setts och umgåtts då de varit här och har hittat på stan då vi var jag och karro ett par jätte läckra skor så nöjd så!! :-).
Sen så början på de nya året har verkligen inte varit som vi tänkt oss de skulle börja nämligen sjukstuga bara här som bestått ut av att både Liam och Emilio haft bägge två både vattkoppor och magsjuka och jag med och trodde haft feber och Fredde varit dålig med så inge kul alls och behövt vara så isolerade helt o hållet så länge och lite sömn och ja vet allt som gjort att man känt sig helt borta och ifrån samhället och alla dagar/ veckor som varit men nu har de förhoppningsvis vänt och vi hoppas nu få vara friska!  :-).

Jo just de Emilio har även varit riktigt dålig efter både haft vattkoppor och magsjukan så vi har då även behövt vara inne liggande på avd.44 barn och ungdoms avdelningen då han valt så tagen efter båda sjukdomarna han fick efter varann och vi fick inte i han nog med vätska och de han fick bara upp och ville inget ha så inte lätt o därmed blev uttorkad efter 3 dygn i magsjukan efter vattkopporna han hade haft innan så och ville bara sova och börjades bli skakig märkte jag då vi beslöt oss för att åka på aktuen då vi har så nära då de kändes inte alls bra eller han inte alls pigg eller lik sig själv så de hela slutade med att vi låg inne på barn och ungdoms avdelningen där för att få dropp och annan vätska i han med lite piggelin glass och saft och lite av varje för att han skulle bli piggare och då de visade sig att han hade lågt socker med så var viktigt de oxå så efter sjukhusvistelsen så blev han bättre o piggare av allt hjälp o de från sjukhuset och var toppen personal verkligen och hur fina och trevliga och tillmötes gåendes som helst och Emilio och vi var i goda händer: -).

Sen nu är de även snart för flytt den 1:a februari så vi lär ha de vi gör ni framöver om vi får vara friska o krya vilket jag innerst inne hoppas vi får vara oxå då vi måste nu börja packa och rensa o.s.v. men längtar massor på samma gång tills vi får eget och större och får börja inreda och inhandla lite grejer på Ikea och lite andra affärer och så får vi vår nys stora härliga soffa som nu kommit fick vi höra då de ringde att den kommit men vi hämtar ju den samma dag som vi flyttar såklart för att slippa konka runt och flytta och ha den: ).

Nåväl detta var lite uppdateringar sen senaste tiden ska försöka bättra mig på skriva! !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar