söndag 13 januari 2013

Söndagen

Ja idag har vi haft en bra och mysig söndag som bestått ut av först skön sovmorgon till kl 9 och sedan göra en stadig och kraftig gröt frukost till hela familjen då vi sedan gjorde oss klara för dagen och bestämde oss för att börja ta tag i det hela med ute förrådet vi har att kolla igenom innan flytten våran även om mamma och dom har sagt att vi inte har bråttom att tömma de när vi ska flytta direkt eftersom de kommer ju bo kvar här ett tag till innan de fått sålt och de får sin nya lägenhet först i slutet på mars så det känns ju skönt att man kan satsa i första taget att flytta alla låder och alla stora saker o ting här inifrån huset och givetvis vissa saker utifrån också, men kan när de börjar bli lite mer varmare ta resten av de vi inte hunnit kolla och behöver ha så bråttom att göra oss av med och så. 
Men har i alla fall fått ihop lite saker och ting vi vet vi ska slänga som vi fick ihop och såg lite vad vi ska spara och ta med oss till lägenheten både in och de som ska i förrådet där och så så de är ju skönt och börja ha lite koll på det i alla fall så underlättar det ju mycket i alla fall.

Annars sen så blev de lunch från gårdagen så gott så med rotfrukterna o nån köttbit och lite grönsallad till mums mums :).
Sen så var lillebror här också och skruvade i sin skoter så han kom in på en kaffe då han var här och hälsade på.
Sen så blev de att fara och hälsa på i mamma och pappas stuga i rosvik då de var ett bra tag sen i höstas vi var förbi och sen så var pojkarna sugna på fara och hälsa på också och vi med såklart och se hur projektet och bygget där på övervåningen de håller på med och gjort om och gjort större hall och tapetserat där också så de var kul och se och de eldades där för fulla muggar så varmt och skönt och mysig värme de blir då man eldar då det är kallt ute och de har kamin och det :).
Det har verkligen lagt ner mycket jobb där i stugan och de är verkligen super fint och mysigt där och känns så hemtrevligt mer än en stuga verkligen om man säger så men förstår ju varför dom trivs där ute till lika när det fått i ordning och så fräscht och nytt och modernt allt där inne så bra och mycket som det har gjort och nått min farmor verkligen skulle se nu efter alla dessa år då de är där hon är uppväxt som liten och bott så men hon har säkert koll på hur fint hennes son (Pappa min) gjort de där om man jämför hur illa de sett ut då de stått i så många herrans år långt tillbaka som de stått så kan man verkligen säga wow nu med andra ord!! :).

Ja sen efter de trevliga besöket och nöjda barn så åkte vi hem och gjorde middag och sen bara tagit de lugnt innan läggdags för barnen och jag själv tagit de lugnt framför tv och datorn och har även beställt ikväll nya träningsskor och en ny sport tränings bh som ja verkligen behöver så de ser ja fram emot nu när man ska satsa o sätta fart på mer träning och allt :).

Har även gjort en beställning av poulära personliga barntavlor med barnens namn och när de är födda och diverse man har med och de av Ainas syster så de ska bli intressant och se och kul sen att få upp i barnens rum tänkte jag :).


Nej nu är klockan allt för mkt då både jag och fredde än är vaken och ja skriver här och ser även dels av de fredde ser för film av nån revy film robert gustavsson gjort under sina 25 år tillbaka :).

så tack och godnatt för oss ikväll så man orkar med morgon dagen!! :).

 Denna tränings bh beställd

Dessa träningsskor beställda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar